Εκλογές ΟΔΚΕ | Ταμίας ο Μ.Μαχαιριανάκης.Διαιτητές Γ Εθνικής οι Χριστινάκης, Καρανικόλα.

Τρίποντο επιτυχίας για το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, αφού ο πρώην Πρόεδρος του κος Μιχάλης Μαχαιριανάκης, εκλέχθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος και οι διαιτητές κ.κ Καρανικόλα Έλενα και Χριστινάκης Νώντας που συμμετείχαν στο προστάζ της ΟΔΚΕ, αξιολογήθηκαν στις εθνικές κατηγορίες.
Αυτό σημαίνει ότι από την προσεχή σεζόν, τα παραπάνω μέλη μας θα μπορούν να διευθύνουν αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων ενώ ταυτόχρονα το σύνολο των αξιολογημένων διαιτητών μας ανήλθε πλέον στους 14.
Προσωπική λοιπόν επιτυχία για τον κο Μαχαιριανάκη, όπου μετά από 25 χρόνια στην ενεργό διαιτησία (φθάνοντας μέχρι την υψηλότερη εθνική κατηγορία) κι 8 χρόνια στην ηγεσία του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης, ήρθε η ώρα να συμμετάσχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Διαιτητών, αναλαμβάνοντας τη θέση του ταμία.

Τα αποτελέσματα της δουλειάς που έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια στο Σύνδεσμό μας και οι πολύ καλές σχέσεις με τους παράγοντες του αθλήματος σ’ ολόκληρη την Ελλάδα έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, δικαιώνοντας παράλληλα την παρούσα διοίκηση που στήριξε την εν προκειμένω υποψηφιότητα στις εκλογές της ΟΔΚΕ.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νέους διαιτητές που αξιολογήθηκαν στις εθνικές κατηγορίες και κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε ο κος Μαχαιριανάκης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, απ’ την πλευρά του, θα προσπαθήσει τα μέγιστα για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους διαιτητές σήμερα και, παράλληλα, θα συνεχίσει να προσφέρει τη μέγιστη αρωγή του στο Σύνδεσμο που τόσα χρόνια πιστά υπηρέτησε.



                        Για το Δ.Σ. του ΣΥΔΚΑΚ

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Επιτροπάκης Γεώργιος                                              Μακρής Παναγιώτης

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.