ΟΦΗ | Ανανέωσε με Καραδολάμη, παίρνουν σειρά οι Μπαλάφας,Τσερκιτζόγλου.Στόχος ο Χούμας.

Παίκτης του ΟΦΗ θα παραμείνει για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Δημήτρης Καραδολάμης, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα του μπάσκετ.
Η πρώτη ανανέωση  από τα εσωτερικά θέματα είναι γεγονός  και σειρά παίρνουν όσον αφορά την παραμονή των Κώστα Μπαλάφα και Πρόδρομου Τσερκιτζόγλου στο ρόστερ του ΟΦΗ.
 Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Δημήτρης Καραδολάμης θα είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά στον ΟΦΗ.
Ο Δημήτρης Καραδολάμης γεννήθηκε στις 15/8/1987 στο Κιλκίς και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της πόλης της οποίας κατάγεται, τη Γουμένισσα. Συνέχισε στον Άρη από τον οποίο δόθηκε δανεικός στον Μακεδονικό. Στην συνέχεια επέστρεψε στον Άρη ενώ επόμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν η Λάρισα και ο Αρκαδικός. Από το 2010 αγωνίζεται στον ΟΦΗ, όπου και συνέβαλε καταρχήν στην επιστροφή της ομάδας στην Α2 και στην συνέχεια στην παραμονή της στην κατηγορία.

Έχει κατακτήσει το ALL STAR GAME στα τρίποντα σε Ελπίδες και Άνδρες, ενώ έχει αγωνισθεί στις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Β’ Ανδρών (Μεσογειακή).

Έχει ύψος ύψος 2.04μ και αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”.

O Δημήτρης Καραδολάμης αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας του στον ΟΦΗ ανέφερε : “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω σε μια ομάδα με ιδανικές συνθήκες για ένα αθλητή. Φέτος έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή και πιστεύω ότι θα επιτύχουμε τους στόχους μας.”


Στο στόχαστρο  ο  Χριστόφορος Χούμας.
Η έλευση του Φώτη Τακιανού στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ανέβαζε τον πήχη για τους Κρητικούς, που θέλουν να ενισχυθούν με ποιοτικούς παίκτες, όπως ο 27χρονος φόργουορντ (16/6/1985, Ύψος 1.94,Γκαρντ).
Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στους Δραμινούς και δεν αποκλείεται να βρεθούν και πάλι υπό την ίδια στέγη, καθώς το ενδιαφέρον του Έλληνα προπονητή είναι δεδομένο. Βέβαια, τον ικανότατο άσο, έχουν επίσης στο στόχαστρό τους ο Κολοσσός και το Περιστέρι, που έχουν ανοιχτά τα "ραντάρ" τους για ελεύθερους Έλληνες παίκτες.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.