ΕΚΑΣΚ | Η προκύρηξη του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΚ.

Η ΕΚΑΣΚ γνωστοποίησε την προκήρυξη του  πρωταθλήματος Ανδρών της Ένωσης, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012.
Όλες οι προκηρύξεις τοπικών και Εθνικών Κατηγοριών, βρίσκονται στην ενότητα "προκηρύξεις", κάτω δεξιά, κυκλωμένη με κίτρινη γραμμή.

Αναλυτικά η προκήρυξη αναφέρει:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ  ΑΝΔΡΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 – 2013

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2725/99,  του Καταστατικού της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2012– 2013 της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., των Κανονισμών της Ε.Ο.Κ. και της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2012-2013 της Ε.Ο.Κ.

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ
το Πρωτάθλημα Κρήτης Ανδρών   αγωνιστικής περιόδου 2012 -2013, με τους παρακάτω όρους:


ΑΡΘΡΟ 1ο ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Δικαίωμα συμμετοχής στο ανωτέρω Πρωτάθλημα έχουν τα σωματεία της δύναμης της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και τηρούν τους όρους που αναφέρονται στη Γενική Προκήρυξη περιόδου 2012-13.


ΑΡΘΡΟ 2ο ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ
Οι κληρώσεις των αγώνων θα γίνουν στις 9 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Κυριακή, στα γραφεία της Ε.ΚΑ.ΣΚ.  (Οδός Σπύρου Μουστακλή, Κλειστό Γυμναστήριο Λίντο) και ώρα 12.00 παρουσία εκπροσώπων των σωματείων.
            Η έναρξη των αγώνων θα γίνει το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012.


ΑΡΘΡΟ 3ο   ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Α  Φάση
Τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμέτοχη στο Πρωτάθλημα είναι :1.ΑΣΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, 2.ΓΣΗ ΧΑΝΔΑΚΑΣ, 3. ΑΟ ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ, 4.ΠΕΔΙΑΔΑ ΑΟΧ, 5. ΓΣΗ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ, 6. ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, 7. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ, 8. ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑ, 9. ΑΟ ΚΥΔΩΝ, 10. ΑΟ ΔΕΙΛΙΝΟ, θα συγκροτήσουν ένα όμιλο, και θα συναντηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες, σύμφωνα με την κλήρωση και το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί.

Β Φάση
Στη φάση αυτή προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες και θα συναντηθούν μεταξύ τους στις τρεις (3) νίκες  όπως παρακάτω , συνυπολογίζοντας  τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων της κανονικής περιόδου.

1-4
3-2

Γ Φάση
Στη τελική Φάση προκρίνονται οι νικήτριες ομάδες της Β Φάσης και θα συναντηθούν μεταξύ τους στον τελικό.

Πρωταθλήτρια ομάδα αναδεικνύεται η ομάδα που θα πετύχει τρεις νίκες επί της αντιπάλου, συνυπολογίζοντας  τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων της κανονικής περιόδου.

Η πρωταθλήτρια ομάδα θα ανέλθει στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, συμφωνά με την προκήρυξη της ΕΟΚ.


Οι αγώνες για το πρωτάθλημα Ανδρών θα διεξάγονται Σάββατο, Κυριακή ή  και άλλη μέρα της εβδομάδας, ανάλογα με τις γηπεδικές ανάγκες που θα προκύψουν και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί από την Ε.Π./Ε.ΚΑ.Σ.Κ.


ΑΡΘΡΟ 4ο  ΕΠΑΘΛΑ - ΒΡΑΒΕΙΑ
            Στην Πρωταθλήτρια Ομάδα θα απονεμηθεί κύπελλο και στους  αθλητές της  διπλώματα.


                                                                 ΑΡΘΡΟ 5ο  ΓΕΝΙΚΑ
Για κάθε θέμα που θα προκύψει κατά τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος που δεν προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. και δεν καθορίζεται από τη παρούσα προκήρυξη, καθώς και για κάθε ασάφεια που χρειάζεται αποσαφήνιση και για τη συμπλήρωση τυχόν κενών που θα εμφανιστούν κατά την εφαρμογή των διατάξεων, η αρμοδιότητα ρύθμισης ανήκει στο Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. μετά από σχετική πρόταση της Ε.Π.
            Οι αποφάσεις αυτές του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. έχουν την αυτή ισχύ με τις διατάξεις που διασαφηνίζουν ή συμπληρώνουν και είναι άμεσα εφαρμόσιμες.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.