Αύριο οι κληρώσεις του μπάσκετ στις Εθνικές κατηγορίες.

"Κληρώνει" αύριο για τις Εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ και το θεσμό του κυπέλλου, με την κρητική εκπροσώπηση να υπάρχει σε όλα τα πρωταθλήματα. Η διαδικασία θα γίνει το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ.

Στην Α2 που αρχίζει στις 13 Οκτωβρίου, μετέχει ο ΟΦΗ που παρεπιμπτόντως ξεκινάει αύριο το απόγευμα την προετοιμασία του.

Το "Ηράκλειο", που επίσης ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του θα συμμετέχει στο Νότιο όμιλο της Β' Εθνικής. Πάντως, υπάρχει πιθανότητα να του δοθεί εισιτήριο ανόδου για την Α2 Κατηγορία, εφόσον δεν κατέβει ο Πανελλήνιο. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί σήμερα, στο περιθώριο της κλήρωσης.

Όσον αφορά τον Εργοτέλη και την Ιεράπετρα, θα πάρουν μέρος στον δεύτερο όμιλο Νότου της Γ' Εθνικής που θα αρχίσει στις 7 Οκτωβρίου.

Σε ότι αφορά το Κύπελλο, ο ΟΦΗ και το "Ηράκλειο" θα μάθουν τους πρώτους αντιπάλους του ενώ αργότερα στη διαδικασία θα μπει και ο ΑΓΟΡ.
neakriti.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.