ΟΦΗ | "Ομιλίτης για πάντα ο Τσερκιτσόγλου.

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου ανακοίνωσε η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ.

Ο 27χρονος φόργουορντ του ΟΦΗ συνεχίζει να φορά την “ασπρόμαυρη” φανέλα για 6η συνεχόμενη σεζόν και γίνεται πλέον ο παλαιότερος παίκτης στον ΟΦΗ που συνεχίζει στην ομάδα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου, ο οποίος θα βρίσκεται στην ομάδα για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον ΟΦΗ ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου δήλωσε : “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τα ασπρόμαυρα για 6η συνεχόμενη χρονιά. Η παρουσία του προπονητή μου δίνει μεγαλύτερη ώθηση ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συμβάλλω όσο μπορώ για να φθάσει η ομάδα εκεί που τις αξίζει. Τέλος θα ήθελα προσωπικά να καλέσω τον κόσμο του ΟΦΗ να δείξει την τεράστια δυναμική του και στο Μπάσκετ, κάνοντας ξανά το ΒΑΚ να θυμίζει τις παλιές εποχές”.

Τάσος Τραϊανός: “Ξεκινάμε μία προσπάθεια που ελπίζουμε να φέρει επιτυχίες”
Ο νεοαποκτηθείς μπασκετμπολίστας του ΟΦΗ μίλησε για την νέα του ομάδα και τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι″ με τον Μανώλη Θέμελη.

Για τον ΟΦΗ της νέας σεζόν 

“Ευτυχώς έχει αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα στην αρχή του καλοκαιριού όπου όλα ήταν αβέβαια. Η ομάδα μας έχει πολύ κόσμο και ειδικό βάρος φανέλας.

Θα προσπαθήσουμε με πολύ και σκληρή δουλειά να είμαστε σοβαροί σε όλα τα ματς και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Περιμένω το πρώτο τζάμπολ. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τον στόχο μας αφού ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας.

Όλοι μας πάντως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στο παρκέ. Ξεκινάμε μία προσπάθεια που ελπίζουμε να φέρει επιτυχίες στην ομάδα και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας” “.

Για τους λόγους που επέλεξε τον ΟΦΗ

” Ήταν για μένα μία εύκολη απόφαση. Με έπεισε αμέσως ο κόουτς αν και είχα και από αλλού προτάσεις επέλεξα τον ΟΦΗ. Οι καιροί είναι πλέον δύσκολοι και πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί στις επιλογές μας.

Ήταν μία απόφαση συνειδητή και θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω και αγαπάω και χαίρομαι για το κλίμα στην ομάδα που είναι εξαιρετικό”.


Με τη διεξαγωγή επτά αναμετρήσεων στις 15 Σεπτεμβρίου και κοινή ώρα έναρξης στις 17:00 ανοίγει αυλαία το κύπελλο μπάσκετ.

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί στο ΒΑΚ το Παγκράτι στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
15 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 17:00

Νίκη Βόλου – Ίκαροι Σερρών (Γήπεδο Ν. Ιωνίας)

Δόξα Λευκάδας – Λαύριο (ΔΑΚ Λευκάδας)

Αίολος Τρικάλων – Ερμής Λαγκαδά (Γήπεδο Κατσιμηδίου)

Αρκαδικός – Πανελλήνιος (Γήπεδο Τρίπολης)

Νέα Κηφισιά – ΚΑΠ (Γήπεδο Ν. Κηφισιάς)

Φιλαθλητικός – Κόροιβος (Γήπεδο Ζωγράφου)

ΟΦΗ – Παγκράτι (Βαρδινογιάννειο)
athleticradio.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.