Εργοτέλης | Ξεκίνησαν τα εργομετρικά με την επίβλεψη του Νίκου Κουνδουράκη.Ενσωματώνεται και ο Τσαμπάς.

Ο γυμναστής-εργοφυσιολόγος Νίκος Κουνδουράκης με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό του ανέλαβε την διεξαγωγή των τεστ που θα δώσουν βασικές και σημαντικές πληροφορίες για την φυσική κατάσταση κάθε αθλητή.
Τα αποτελέσματα θα αξιοποιηθούν ανάλογα από τους προπονητές Γιώργο Μακράκη και Γιάννη Βισκαδουράκη,οι οποίοι θα στοχεύσουν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών παράλληλα με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν  και οι ιατρικές εξετάσεις των αθλητών.Όλα βαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα έτσι ώστε η έναρξη των πρωταθλημάτων να βρει την ομάδα αξιόμαχη και έτοιμη για τη φετινή χρονιά.

Επίσης την Παρασκευή προσήλθε στο Λίντο και ο Πέτρος Τσαμπάς.Η ενσωμάτωσή του στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας έδωσε τέλος στο σήριαλ της συμμετοχής του ή όχι στον Εργοτέλη.

Σήμερα θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών και αναμένεται να κλείσει θετικά το θέμα του και να ανακοινωθεί η παραμονή του και επίσημα αύριο.


Ο Ανδρέας Παναγιωτάκης έμεινε τελικά ελεύθερος και αποχώρησε από την ομάδα.

Τέλος, οι ακαδημίες του Εργοτέλη ξεκινάνε την προσεχή Δευτέρα ενώ την Παρασκευή αναμένεται να αλλάξει και η σύσταση της επιτροπής μπάσκετ. Το νέο σχήμα θα είναι 11μελές αφού θα αποχωρήσουν 4 μέλη.

ergobasket.gr-athleticradio.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.