ΟΦΗ | Κάτοικος Ηρακλείου ο Τάσος Τραϊανός.Έρχεται και ο Κιτσιούλης.

Η δεύτερη μεταγραφή, μετά τον Αλέξη Πετράκη για τον Όμιλο είναι γεγονός. Την "ασπρόμαυρη" φανέλα θα φορά  την επόμενη περίοδο ο Τάσος Τραϊανός, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε και επίσημα. 
Ο 25χρονος φόργουορντ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περσινή χρονιά με τα χρώματα του Ηρακλή, όντας ήταν 3ος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής, αποτέλεσε το διαβατήριό του για την Α2 και την ομάδα του Φώτη Τακιανού.

Να θυμίσουμε ότι ο ταλαντούχος παίκτης είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο το Ηράκλειο , σημειώνοντας 23 πόντους ανέτρεψαν διαφορά 12 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο και τελείωσαν το ματς με επιμέρους 11-1 στα τελευταία δύο λεπτά, έχοντας πρωταγωνιστή τον στρατευμένο  25χρονο φόργουορντ!

Μέχρι το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Κιτσιούλη (αν και εκδήλωσε ενδιαφέρον και ο Άρης),η απόκτηση του οποίου θα ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της πόλης μας.

Η επίσημη ανακοίνωση της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ και το επίσημο site αναφέρει:

"Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Τάσο Τραϊανό.

Ο Τάσος Τραϊανός γεννήθηκε στις 8-2-1987 στην Θεσσαλονίκη (ύψος 1.98 - θέση "3"), ξεκίνησε την αθλητική καριέρα του στον Αμύντα Αμυνταίου και στην συνέχεια αγωνίσθηκε στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, στην Ολύμπια Λάρισας τρία χρόνια (Α2 και Α1), στην ΑΕΛ (Λάρισα) δύο χρόνια (Α1), στην Χαλκίδα ένα χρόνο (Β), στον Απόλλων Πατρών ένα χρόνο (Β) και στον Ηρακλή τα τελευταία δύο χρόνια (Α1 και Β όπου πέρυσι ήταν 3ος σκόρερ με 435 πόντους), ενώ έχει συμμετάσχει και στην Εθνική Νέων Ανδρών.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ο Τάσος Τραϊανός δήλωσε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα που έχει πολλούς φιλάθλους και στόχους και φιλοδοξίες που ταιριάζουν με τις δικές μου. Είναι επίσης σημαντικό ότι την ομάδα την καθοδηγεί ένας προπονητής με σημαντική εμπειρία και γνώσεις. Ελπίζω να έχω υγεία ώστε  να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες τις δυνάμεις μου".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.