11ο διεθνές καμπ Κολινδρού | Η τελετή λήξης και οι απονομές .Ο Κονιαρης 101 πόντους και ο Παιδιαδιτάκης 22.

Με κορυφαίο τον Α.Κόνιαρη του ΠΑΟΚ (που ξεκίνησε απο το Α.Ο.Ακρωτηρίου) και με πολύ καλή παρουσία απο τον Παιδιαδιτάκη του Ηράκλειο, ολοκληρώθηκε στον Κολινδρό, το 11ου διεθνές καμπ του Κολινδρού που διοργανώθηκε από την FIBA Europe, την ΕΟΚ, τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού και την ΕΚΑΣΚΕΜ.
Συνολικά ο αθλητής του Ηράκλειο  Παιδιαδιτάκης, σημείωσε 10 πόντους( αναλυτικά ανα παιχνίδι 6,2 και 2 , ενώ στον αγώνα all star game σημείωσε  12 πόντους.

Από την άλλη ο Κόνιαρης (που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των αγώνων, σημείωσε 79 πόντους με 7 τρίποντα, (αναλυτικά ανα παιχνίδι  14,35(3), 30(4)        

Στο  all star game ο Κόνιαρης σημείωσε 22 πόντους  με 3 τρίποντα..

 Στην αρχή διαβάστηκε ο χαιρετισμός του ΔΣ της ΕΟΚ:
«Το Διεθνές Προπονητικό Camp συμπλήρωσε φέτος 11 χρόνια ζωής και πλέον έχει καθιερωθεί στο Ελληνικό αλλά και στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και φυσικά αποτελεί θεσμό για τα δεδομένα του αθλήματος.


Αποχαιρετώντας τους νεαρούς αθλητές από χώρες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, νοιώθουμε την ανάγκη για άλλη μία φορά να τονίσουμε ότι, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας, διαδραματίζει το σπουδαιότερο ρόλο στην εξέλιξη του αθλήματος, ειδικά δε στη χώρα μας που το μπάσκετ έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα και καθρεπτίζει την παραγωγική διαδικασία, στην πορεία εξέλιξης και προόδου του Ελληνικού Μπάσκετ.
Σε μία εποχή που το Ελληνικό μπάσκετ, έχει κερδίσει τη διεθνή καταξίωση και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις του αθλήματος, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι ο Κολινδρός, η Πιερία αποτελεί πλέον σταθμό και σημείο αναφοράς για την παραγωγική διαδικασία τόσο της Ελληνικής, όσο και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Είναι χαρά αλλά και υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κολινδρού, Βαγγέλη Πολύζο, τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, αλλά και τους απλούς πολίτες και φυσικά τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, που μας έχουν αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια και που βοήθησαν καθοριστικά για τη φετινή διεξαγωγή του 11ου Διεθνούς Προπονητικού Camp ιστορικής πόλης του Κολινδρού».

Οι χαιρετισμοί
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κολινδρού Αργύρης Θεοδώρου, που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζο (δεν παραβρέθηκε λόγω ασθενείας). Ο κ. Θεοδώρου τόνισε ότι το καμπ, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.
Εκ μέρους της ΕΟΚ μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης Γιάννης Κουτραφούρης που ανέφερε: «Ο πιο πετυχημένος θεσμός ανάπτυξης ολοκληρώθηκε. Συγχαρητήρια στους προπονητές και τους παίκτες για την προσπάθεια. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζο, τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Κολινδρού Αργύρη Θεοδώρου, τους δημοτικούς συμβούλους και τους κατοίκους του Κολινδρού που μας έκαναν να αισθανόμαστε δημότες του.
Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Γιώργου Βασιλακόπουλου και του Αρη Ζώη και τη διαβεβαίωσή τους ότι ο θεσμός θα συνεχιστεί και θα αναβαθμιστεί. Εύχομαι να δούμε πολλούς από τους παίκτες που συμμετείχαν στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους».
Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΜ Αντώνης Παπαγιαννούλης δήλωσε ότι η συνύπαρξη τόσων παικτών σίγουρα τους βοήθησε σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη ευχαρίστησε τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο της Ενωσης Θωμά Γκέκα για την προσφορά του.
Τέλος τους χαιρετισμούς έκλεισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και επικεφαλής-συντονιστής του καμπ Γιώργος Δοξάκης που ανέφερε ότι ευελπιστεί τα επόμενα χρόνια να μεγαλώσει η διοργάνωση. Ακόμη τόνισε ότι ελπίζει πολλά από τα παιδιά που συμμετείχαν να παίξουν σε μεγάλες ομάδες.

Πολυτιμότερος παίκτης ο Κόνιαρης

Πολυτιμότερος παίκτης των αγώνων αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των προπονητών ο Αντώνης Κόνιαρης. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Κολινδρού, Δημήτρης Χλεμές . Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερθέντα βρέθηκαν ακόμη και οι Φλιώνης, Ιβάνωφ, Μοτσιόπουλος και Κανελλόπουλος. Τα αναμνηστικά παρέδωσε ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κολινδρού, Αργύρης Θεοδώρου.
Στην συνέχεια δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές που συμμετείχαν στο καμπ, από τους προαναφερθέντες καθώς και τον πρώην Δήμαρχο Κολινδρού Θωμά Σολοποτιά, τον αντιπρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κολινδρού, Ηλία Πελάγο, τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Κολινδρού «Νικόλαος Ρούσης», Νίκο Καπέρδα και τον πρόεδρο της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ Αρη Γραμμενίδη.

Νικητές στο all star game οι μπλε

Στα τελευταία παιχνίδια σημειώθηκαν υψηλά σκορ όπως σε όλα τα προηγούμενα. Στο πρώτο από αυτά ομάδα επιλέκτων επικράτησε με 77-73 ομάδας από την Κατερίνη, ενώ στο all star game οι μπλε επικράτησαν των άσπρων με 99-97. Αναλυτικά:

ΜΑΥΡΟΙ 77
ΚΑΤΕΡΙΝΗ 73
Δεκάλεπτα: 15-23, 31-32, 55-53, 77-73
Διαιτητές: Κολιογιάννης Π.-Κολιογιάννης Θ.
ΜΑΥΡΟΙ(Μπλένταρ-Σουφαρίου-Ψυχογιός): Μπεμπέτσος 13(2), Θωμάς, Μαχαιρίδης 4, Μοκχαμέκας, Καλαμπόκης 2, Παντόπουλος 5, Φράντζιαακ 5, Παιδιαδιτάκης 12, Σκέκερ 8, Αντριαν 27(4), Ταϊλούσι 1, Μέξης.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ(Χατζηϊωάννου): Λαμπονίκος 6, Χασάπης, Σκαμπαρδώνης 20(3), Γιαλίδης, Κοντές 2, Τσαλμπούρης 29, Ταμουρίδης 7(1), Παυλίδης 2, Καπετανάκης, Νατσιάβας, Κεαβίτης 3(1), Γράβας 4.

ΑΣΠΡΟΙ 97
ΜΠΛΕ 99
Δεκάλεπτα: 25-23, 41-54, 70-72, 97-99
Διαιτητές: Κολιογιάννης Π.-Κολιογιάννης Θ.
ΑΣΠΡΟΙ(Γκρασεγκερ-Αντρεσεν-Καννάς): Κόνιαρης 22(3), Μαχούνι 6, Ιβάνωφ 5, Μπίρης 12(1), Νίμαν 3(1), Κοντογιάννης 6, Μαρκάνεν 14(1), Γεωργιάδης, Βόλκμαρ 8, Καμπουρίδης 6, Πετρώφ 2, Κανελλόπουλος 13.
ΜΠΛΕ(Μιρολίμποφ-Βλαντιμίροφ-Κοτανίδης): Φλιώνης 18, Ναούμης 7, Μελισουργός 1, Μπολάτογλου 2, Χέιντ 23(5), Γκίτα 16(2), Μπόθος 9, Μοτσιόπουλος 12, Καρασίμος 3(1), Κεραμιδάς, Χρηστίδης 2, Ράρες 6.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.