ΟΦΗ | Με Φώτη Τακιανό στον πάγκο .

Ούτε ο Γιάννης Σμυρνιώτης ούτε ο Κώστας Οικονομάκης δεν θα καθίσουν στον πάγκο του ΟΦΗ καθώς νέος τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου είναι ο Φώτης Τακιανός.Ανακοινώθηκε η πρόσληψή του.
Μιχαλόπουλος: “Ο ΟΦΗ θα έχει μία ανταγωνιστική ομάδα”....

«Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συνεργασία της με τον καταξιωμένο προπονητή Φώτη Τακιανό.»

Ο Φ. Τακιανός αν και θεωρείται μετρ στο να ανεβάζει ομάδες στην Α1 κατηγορία από την Α2 (ήδη το έχει κάνει με ιδιαίτερη επιτυχία με Πανόραμα και ΚΑΟΔ) φέτος θα κληθεί να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στον ΟΦΗ με χαμηλό μπάτζετ αλλά αυτό φαίνεται ότι είναι κάτι που δεν τον φοβίζει όπως τόνισε και στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΟΦΗ.

«Έρχομαι σε μια ομάδα με πολύ μεγάλη δυναμική, δικό της γήπεδο και διοίκηση με όραμα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξαν οι ξεκάθαρες απόψεις και θέσεις του Μάνου Ξημέρη, η μεγάλη ιστορική διαδρομή της ομάδας, αλλά και η επιμονή του φίλου μου Σταύρου Λυριντζάκη. Θέτουμε ένα πλάνο διετίας και στόχος μας είναι σύντομα ο ΟΦΗ να βρεθεί εκεί που αξίζει. Σχεδιάζουμε το ρόστερ από το μηδέν και παρά το χαμηλό φετινό μπάτζετ πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά» επεσήμανε ο Φώτης Τακιανός.
ofibc.gr



Μιχαλόπουλος: “Ο ΟΦΗ θα έχει μία ανταγωνιστική ομάδα”.
Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την πεποίθηση του πως η προσπάθεια που γίνεται στον μπασκετικό ΟΦΗ θα φέρει αποτέλεσμα ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και για την δική του συμμετοχή στην επιτροπή που συστάθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Μιχαλόπουλος:
Για το τι θα ακολουθήσει στον μπασκετικό ΟΦΗ και την παρουσία του στην ομάδα…

Συστάθηκε μια επιτροπή η οποία απαρτίζεται με άτομα που αγαπούν την ομάδα. Στήσαμε τον προϋπολογισμό. Κάθε μέλος ανέλαβε να φέρει ένα συγκεκριμένο ποσό και αποφασίσαμε να στελεχώσαμε την ομάδα. Έγινε ήδη μία μεταγραφή και θα φέρουμε κι′ άλλους. Γίνεται συζήτηση και με κάποιους άλλους παίκτες όπως με τον Καραδολάμη και τον Μπαλάφα και θα γίνει και μία προώθηση κάποιων μικρών από τις ακαδημίες. Για την παρουσιά μου θα πρέπει να πω πως ανέκαθεν λάτρευα το μπασκετ. Θεώρησα σκόπιμο μετά την έκκληση της οικογενειας Ξημέρη να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Πρώτος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και μετά βλέπουμε.

Για το αν οι σύσταση της επιτροπής στο μπάσκετ θα φέρει αποτέλεσμα…

Θα φέρει αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος. Έχοντας ζήσει πράγματα στην ΠΑΕ, είναι δεδομένο πως τα πράγματα είναι πιο εύκολα στα μπάσκετ. Σαφώς λιγότερα χρήματα. Διαφορετικά μεγέθη. Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα και ευελπιστούμε πως θα κάνουμε κατι καλό. Ο ΟΦΗ πέρσι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα. Ο ΟΦΗ επαιξε πολύ καλό μπάσκετ, υψηλού επιπεδου αλλά η ομάδα ήταν άτυχη γιατί είχε πολλούς τραυματισμούς. Πέρσι είχε καλές ομάδες. Ο ΟΦΗ αναγκαστικά φέτος χαμηλώνει το μπάτζετ όμως θα έχει μια ανταγωνιστική ομάδα. Ο προπονητης που θα έρθει θα δουλεψει με έμπειρους παίκτες. Θεωρώ  πως έχει κλείσει απλά δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα η συμφωνία και για αυτό δεν λέμε κάτι παραπάνω. Δεν πρέπει πάντως να συμβεί το φενόμενο το περσινό. Πρέπει φέτος ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα. Δεν γίνεται να πραγματοποιείται αγώνας του ΟΦΗ με 50 άτομα. 

Για το αν η περσινή εικόνα του ΒΑΚ προκαλεί προβληματισμό εν όψει της φετινής…

Είναι διαφορετικό να παίζεις σε ένα άδειο γήπεδο, απ’ότι σε ένα γεμάτο. Αυτό που δίνει δύναμη στον αθλητή είναι ο κόσμος. Το έχω ξαναπεί. Δεν πρέπει να στρεφόμαστε κατά τρων οργανωμένων. Οι ομάδες που έχουν παραδοσιακα κόσμο παντα θα βρίσκονται στην επικαιρότητα.
"athleticradio.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ο ΜPROEDROS ΕΣΩΣΕ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΚΑΣΚ (2 ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ) ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΦΗ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ..