Ρέθυμνο Aegean | Με ΠΑΟ στο Οικονομάκης ; Στην τελική ευθεία για Ντούβνιακ-Καλλινικίδη.

Η αναζήτηση των εκλεκτών για την υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται στο Ρέθυμνο Aegean,  που φαίνεται να έχει προχωρήσει κάποια από τις σημαντικές υποθέσεις της ομάδας.
Μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ούρος Ντούβνιακ στο Ρέθυμνο, που βρίσκει τη «χρυσή τομή» και με τον Άκη Καλλινικίδη. Παράλληλα, οι Κρητικοί βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Αμερικανό πλέι μέικερ από την αγορά του NCAA, ενώ ο Στέργιος Κουφός αναζητεί Αμερικανούς στις θέσεις «3» και «5».
Όσον αφορά την υπόθεση του Ούρος Ντούβνιακ, οι δυο πλευρές έχουν μπει στη διαδικασία της εξέτασης των όρων του συμβολαίου, ενώ η απόκτηση του Σέρβου πλέι μέικερ και η ανανέωση της συνεργασίας  τον Άκη Καλλινικίδη θα είναι οι επόμενες ανακοινώσεις της ΚΑΕ  
Τέλος, η απόφαση του Στέργιου Κουφού είναι να  αφήσει τον Σπύρο Μοτσενίγο. Ο ΑΓΟΡ έχει δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του 20χρoνου γκαρντ, αλλά δεν θα το ασκήσει, αφού εγκαταλείφθηκε και η σκέψη να δοθεί δανεικός ο παίκτης.

Για το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε τελικά το φιλικό τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», το οποίο θα διοργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ρέθυμνο Aegean.
Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα βρίσκεται σε φάση αναζήτησης των ομάδων που θα την πλαισιώσουν σε αυτό το τουρνουά μνήμης του πρώην αθλητή της. Η συμμετοχή του Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά να γίνει πράξη, με τους πράσινους σε πρώτη φάση να έχουν πει το «ναι» και να αναμένεται το τυπικό μέρος της ανακοίνωσης της συμμετοχής τους. Το Ρέθυμνο Aegean ψάχνει δύο ακόμη ομάδες, για να διοργανωθεί ένα πολύ ισχυρό φιλικό τουρνουά 20 ημέρες πριν από το φετινό τζάμπολ της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Από τις ελάχιστες ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ που κατέθεσε πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι το Ρέθυμνο Aegean.

Η Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ κατέθεσε εμπρόθεσμα τον φάκελο για την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβάνοντας κανονικά φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά και την εγγυητική επιστολή των 100.000 ευρώ. Η προθεσμία κατάθεσης των φακέλων στην ΕΕΑ εκπνέει σήμερα στις 14.00 το μεσημέρι, με τις υπόλοιπες ΚΑΕ να μην έχουν καταθέσει μόνο την εγγυητική.
"cretesports.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.