Λασήθι | Μπασκετικά νεα, απο τον Ν.Λασηθίου.


Ευχαριστήριο του τμήματος μπάσκετ του ΑΟΑΝ-Ολοκληρώνουν οι Παμπαίδες.
 Ο Αθλητικός Όμιλος Μπάσκετ Αγίου Νικολάου ευχαριστεί τη διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης και ειδικότερα του Παραρτήματος Αγίου Νικολάου για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ, στο οποίο πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις στα πλαίσιο του 5ου basketball camp Αγίου Νικολάου.

Η φιλοξενία που μας παρέσχε το Παράρτημα ήταν άψογη και γι’ αυτήν οι προπονητές ευχαριστούνε θερμά, όπως και για τη στήριξη στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.
Οι προπονητές: Γιώργος Τζώρτζης, Διονύσης Μουλιανιτάκης, Ζαχαρίας Πάγκαλος

Οι ομάδες Παμπαίδων Α’ και Β’ οι οποίες αποτελούνται από παιδιά του 2000 και 2001 συνεχίζουν ακόμα τις προπονήσεις από τα τμήματα του Europlan ΑΟΑΝ.
Ο προπονητής Διονύσης Μουλιανιτάκης βλέπει πολύ ικανοποιητική ανταπόκριση από τους παίκτες του για την περίοδο την οποία διανύουμε.
Την επόμενη Παρασκευή 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση όπως έχει σχεδιάσει ο τεχνικός της ομάδας του Αγίου Νικολάου.

Σητειακός | Ολοκληρώνονται οι προπονήσεις των υποδομών, τέλος του μήνα.

Με δύο γκρουπ (’97-’00 και ’01-’04) συνεχίζονται οι προπονήσεις του Σητειακού ΑΟ.
Ο Δημήτρης Κουπατσιάρης και οι νεαροί αθλητές του, εξακολουθούν βρίσκονται στο κλειστό τρεις φορές την εβδομάδα Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, δουλεύοντας κυρίως στην ατομική τεχνική, με το πρόγραμμα τους να ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, καθώς ήδη τα παιδιά έχουν αρχίσει να αραιώνουν, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δόθηκαν κάποια χρήματα για το κλειστό γυμναστήριο Τ10

Υπογράφηκε η απόφαση για τη διάθεση ποσού συνολικού κόστους 100.000 ευρώ για το κλειστό γυμναστήριο Τ10 στο Δήμο Αγίου Νικολάου. Το ποσό αυτό αφορά τη δαπάνη του 11ου λογαριασμού του έργου «Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Νικολάου Τ10» και αποτελεί μέρος από τα 270.000 ευρώ για τις εργασίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Όμως το μέλλον δεν είναι και τόσο ευοίωνο για την ολοκλήρωσή του παρότι έχει φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Οι εργασίες έχουν σταματήσει αφού περαιτέρω χρήματα για να παραδοθεί δεν υπάρχουν, όποτε θα μείνει όνειρο η κατασκευή ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστήριο που απουσιάζει από την πόλη μας.


anatolh.com
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.