Ιεράπετρα | Σταθερή ροτα...Δεν αλλάζει φιλοσοφία.

Με τα δικά του παιδιά θα δώσει τη «μάχη» στη Γ΄ εθνική η ομάδα της πόλης από το το νοτιότερο σημείο της Ελλάδας.
Μπορεί η άνοδος να ήρθε από...σπόντα (αφού αποσύρθηκε ο πρωταθλητής Φιλαθλητικόςαλλά δεν σημαίνει ότι  αποκλειστικός στόχος είναι η παραμονή, αλλά η αξιοποίηση των ακαδημιών τους, κάτι που καταφέρνουν  πολύ καλά τα τελευταία χρόνια.

Όπως όλοι θυμούνται, το 2010 αγωνίστηκε με παίδες και έφηβους και αποχαιρέτησε τη Γ΄ εθνική μετά από τρία χρόνια συνεχούς παρουσίας. Οι Λασηθιώτες διαθέτουν αρκετά ταλέντα στα τμήματα υποδομής τους και είναι αποφασισμένοι τη νέα σεζόν να τους δώσουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου Νότου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Το εγχείρημα των ανθρώπων του συλλόγου είναι τολμηρό και με μεγάλο ρίσκο, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα, αφού θα πρέπει να εξασφαλίσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό που είναι απαραίτητο για να «βγει» η χρονιά.

Ηχηρές μεταγραφές δεν θα γίνουν, όμως θα υπάρξουν 3-4 προσθήκες με καλαθοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκαν παλαιότερα στην ομάδα και είχαν μετακομίσει σε άλλες περιοχές λόγω σπουδών ή της συμμετοχής σε μια ανώτερη κατηγορία από την  ΕΚΑΣΚ.

Ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης επιστρέφει από τον Ηρόδοτο όπως και ο Δημήτρης Κολοβός, ενώ τον ίδιο θα πράξει και ο Βαν ντε Βιλντ, ο οποίος επέστρεψε από την Ολλανδία. 
Τέλος οι Κρητικοί ξεκαθαρίζουν ότι  δεν τίθεται θέμα Χριστόδουλου, ενώ δεν τους αφήσει ασυγκίνητους κάποιος Κρητικός από άλλη περιοχή  του νησιού, αν προκύψει βέβαια.

Στις 14 Οκτωβρίου θα γίνει το πρώτο επίσημο τζάμπολ της σεζόν για την ομάδα ανδρών του ΑΟ Ιεράπετρα,ενώ η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Β. Αλεξάνδρου 2), τη Δευτέρα 27/08/2012 και ώρα 12:00.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.