3 on 3 Basketball | Σύσκεψη στον Δήμο για την διεξαγωγή του 3on3.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, σύσκεψη του Αντιπροέδρου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Κώστα Βαρδαβά  με όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες για τη διεξαγωγή του 3 on 3 καλαθοσφαίρισης στην πόλη μας το διάστημα 30/6 & 1/7/2012.

Το παρών έδωσαν η ΕΚΑΣΚ (ως συν διοργανώτρια αρχή), ο ΟΛΗ, ο σύλλογος Εθελοντών Σαμαρειτών, εκπρόσωποι της Δημοτικής αστυνομίας, της καθαριότητας , του εμπορικού συλλόγου, Ηρακλείου, χορηγών της διοργάνωσης αλλά και υψηλόβαθμων μελών του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, για το συντονισμό και την όσο δυνατή καλύτερη επιτυχία της διοργάνωσης.
Το αποτέλεσμα της σύσκεψης, ήταν ότι το άλλο Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ.Δικαιοσύνης, τα μαγαζιά της περιοχής θα εξυπηρετούνται (εμπορεύματα, σκουπίδια κλπ) από την Δαιδάλου, ενώ θα υπάρχει ολονύκτια φύλαξη , ενώ κανονίστηκαν πολλές λεπτομέρειες.
Επίσης θα πραγματοποιηθούν event στη Μαρίνα (από τον ΟΛΗ), και στα Λιοντάρια την Παρασκευή.


Ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, Βαρδαβάς Κωνσταντίνος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, φανερά ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου μέχρι τώρα δήλωσε ότι το μήνυμα της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι "Τάπα στη βία". «Θέλουμε να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο και να τα παροτρύνουμε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, καθώς είναι μία διέξοδος, ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε. Είναι μία σημαντική αθλητική διοργάνωση για τη πόλη του Ηρακλείου και καλούμε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν ενεργά και να γίνουν κομμάτι αυτής της εκδήλωσης», επισήμανε.

Να τονίσουμε ότι η συμμετοχή στο 3 on 3 Basketball  το Σάββατο 30 Ιουνίου, 1 Ιουλίου, θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, ενώ στην διάρκεια των αγώνων θα μοιραστούν αναψυκτικά,νερά και μπλουζάκια .

Το άλλο Σαββατοκύριακο η πόλη μας  στην πιο κεντρική  της οδό (Λ.Δικαιοσύνης), θα έχει χρώμα, ζωντάνια και  με την στήριξη όλων των συμπολιτών μας, θα κάνει την διοργάνωση ξεχωριστή, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.