Πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. της ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ

Πραγματοποιήθηκε χθες σε πολύ καλό κλίμα το Δ.Σ. της ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ με βασικό θέμα τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Η χρονιά χαρακτηρίστηκε από όλους επιτυχημένη και ο ισολογισμός έκλεισε απόλυτα ισοσκελισμένος....
 Δεν πάρθηκε καμιά απόφαση για τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, περιμένοντας τις επερχόμενες εκλογές,  οπότε ελπίζουμε ότι θα υπάρχει πιο καθαρό τοπίο όσον αφορά τις χορηγίες της ομάδας, άρα και το ύψος του μπάτζετ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.  
Ο σχεδιασμός του αγωνιστικού τμήματος γίνεται ήδη με την συνεργασία του προπονητή Στέργιου Κουφού, με τον Damir Latovic να ανανεώνει την συνεργασία του για ένα ακόμη χρόνο και τις διαπραγματεύσεις με τον Brent Petway να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο αφού είναι και επιθυμία του παίκτη  να παραμείνει στο Ρέθυμνο.  Ακόμη αποφασίστηκε η ακύρωση του try out που είχε προγραμματιστεί  να γίνει στην Αθήνα λόγω υψηλού κόστους.  
Τέλος αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Ρωμανίδη και για την επόμενη χρονιά.

"Ευρώπη τέλος" και επίσημα!
Οριστικά τέλος στα όποια σενάρια ενέπλεκαν το Ρέθυμνο Aegean με την Ευρώπη έβαλε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ, Γιώργος Μαμαλάκης, μιλώντας στο αθλητικό μαγκαζίνο «Παίξε Μπάλα» στον ΗΧΟ FM.

Ο Γιώργος Μαμαλάκης, ήταν ξεκάθαρος, «Το θέμα της Ευρώπης έχει κλείσει οριστικά για εμάς τουλάχιστον την φετινή και την επόμενη χρονιά. Ο κυριότερος λόγος που λέμε «όχι» στην Ευρώπη είναι το γήπεδο αφού για να συμμετάσχεις στο Eurocup θα πρέπει να δηλώσεις γήπεδο χωρητικότητας 3000+ θέσεων. Πράγμα που σημαίνει αυτόματα πως η έδρα μας, το «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέθυμνο είναι ακατάλληλο στην παρούσα φάση. Δεύτερος και εξίσου σημαντικός λόγος είναι ο οικονομικός, αφού σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς θα έπρεπε να κάνουμε ένα άνοιγμα τουλάχιστον 130.000 ευρώ. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στο Ρέθυμνο, από άποψη αθλητικών εγκαταστάσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε για 1-2 χρόνια, αφού με την κατασκευή του νέου προπονητηρίου που έχει στα σκαριά ο Δήμος Ρεθύμνου, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean, βάζοντας ένα τέλος στην Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας.

Ακόμη ο Γιώργος Μαμαλάκης μίλησε για το τεχνικό επιτελείο, επιβεβαιώνοντας πως υπάρχει συμφωνία με τον Στέργιο Κουφό και τους συνεργάτες του, πλην του Θανάση Γιαπλέ, με τον οποίο υπάρχει μια μικρή εκκρεμότητα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.


Υποστολή σημαίας στο Ρέθυμνο!
Την Πέμπτη ήρθε για τον αρχηγό η επίσημη πρόταση από την διοίκηση της ομάδας, για να αναλάβει το πόστο του μάνατζερ σε αυτή. Στις τάξεις της διοίκησης εκτιμούν απεριόριστα τον Γιώργο Κούμουλο, ο οποίος δικαίως αποτελεί την σημαία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια των επιτυχιών, αφού ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες στιγμές. Έτσι την Πέμπτη το μεσημέρι κατατέθηκε στον αρχηγό η πρόταση «να αναλάβει την θέση του μάνατζερ της ομάδας συνεχίζοντας για όσα χρόνια θέλει να είναι κοντά μας», όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Μαμαλάκης. Αν και ο Γιώργος Κούμουλος, δεσμεύτηκε να απαντήσει οριστικά την Παρασκευή, η απόφαση του είναι ειλημμένη. Μέσω του cretesports.gr αποδέχεται την πρόταση αυτή και ανοίγει μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Αποδέχομαι την πρόταση της διοίκησης για να συνεχίσω να βρίσκομαι στην ομάδα από ένα καινούριο πόστο, αυτό του μάνατζερ του Ρέθυμνο Aegean», θα δηλώσει αρχικά, για να συνεχίσει,  «Πλέον θα είμαι στην ομάδα από διαφορετικό πόστο, προσπαθώντας να προσφέρω τα μέγιστα από τα 17 χρόνια εμπειρίας μου στον χώρο.

Χαίρομαι που θα συνεχίσω να είμαι μέρος της ομάδας, από διαφορετικό πόστο. Μπορεί οι ήρωες μιας ομάδας να είναι οι παίκτες και οι προπονητές, αλλά υπάρχουν οι αφανείς ήρωες όπως είναι ο Τάσος Τριαντάφυλλος, που δεν είναι στο προσκήνιο. Χαίρομαι και πάλι που έχω να κάνω με ανθρώπους που σεβόμουνα και με σέβονταν, όλα αυτά τα χρόνια».

cretesports.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.