Ακαδημία Ρεθύμνου | Διοργανώνει all star game φυτωρίων.

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου συμπλήρωσε μόλις τον 2ο χρόνο ύπαρξής της, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα και προσοχή στα φυτώρια και δη στις ακαδημίες της. Κινούμενη σε αυτό το πλαίσιο, την Κυριακή 27 Μαΐου διοργανώνει στο «Μελίνα Μερκούρη» all star game, επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις....

Στην γιορτή του συλλόγου θα πάρουν μέρος όλα τα μικρά παιδιά που στελεχώνουν τις ακαδημίες σε Άδελε, Σπήλι, Κουρνά, Πέραμα, Ρέθυμνο και Τσεσμέ. Θα χωριστούν σε Ανατολή και Δύση και θα δώσουν έναν αγώνα, έχοντας ως κυρίαρχο σκοπό να ευχαριστηθούν το μπάσκετ και φυσικά να διασκεδάσουν. Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου έχει προγραμματίσει να διεξαχθούν διαγωνισμός βολών, σουτ αλλά και άλλα χάπενινγκς.

Ως γνωστόν η Ακαδημία Ρεθύμνου διοργάνωσε για πρώτη φορά το πρότυπο πρωτάθλημα ακαδημιών «Γερακάρι Lamasat», στο οποίο πήραν μέρος όλες οι ακαδημίες της. Άπαντες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση, η οποία ολοκληρώνεται το Σάββατο, με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού. Άδελε και Σπήλι είναι οι δύο φιναλίστ και ο νικητής θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η νικήτρια ομάδα θα βραβευτεί από την διοίκηση στο περιθώριο του all star game. 
Τέλος, οι Ρεθυμνιώτες θα βραβεύσουν αθλητές και σωματεία για τις ατομικές και συλλογικές επιτυχίες που σημείωσαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
rethnea.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.