"Αντίο" με νίκη ο Ηρόδοτος.

Με ψηλά το κεφάλι  ο ουραγός της κατηγορίας, Ηρόδοτος, στο πέσιμο της αυλαίας μιας και αποχαιρετά το 2ο όμιλο Νότου με νίκη επί της Λιβαδειάς με 77-63...

Η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία της στην κατηγορία, με τα δεδομένα  που (άσχετα με την βαθμολογική της θέση), είχαν βάλει στην αρχή της περιόδου.Δηλαδή με παίκτες ντόπιους, από τοπικές κατηγορίες και χωρίς καμία (οικονομική) υπερβολή, οδήγησαν την ομάδα στο ταξίδι της Γ΄Εθνικής, παρουσιάζοντας ειδικά στο β΄γύρο εικόνα ομάδας.
Μπορεί οι Αλικαρνασσώτες να επιστρέφουν του χρόνου στις τοπικές κατηγορίες, όμως άφησαν υποσχέσεις για επιστροφή.
Αγωνιστικά η ομάδα του Νίκου Χρυσόγελου, ήρθε με μόλις τρεις βασικούς παίκτες στη σύνθεσή της, αφού ήταν αδιάφορη βαθμολογικά.
Η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου  ξεκίνησε δυνατά, πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα άντεξε στην πίεση της Λιβαδειάς, η οποία κατάφερε να ανατρέψει και να κάνει ντέρμπι το ματς στο δεύτερο δεκάλεπτο. 
Από την 3η περίοδο και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, πήραν διαφορά που στο 30λεπτο είχε φτάσει τους 11 πόντους (55-44) και έφτασαν εύκολα στην 3η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Το  θερμό χειροκρότημα από τους θεατές στους παίκτες του Ηροδότου, στο τέλος του αγώνα  ήταν το ιδανικό κλείσιμο στο πέσιμο της αυλαίας, που απεκόμισαν   εμπειρίες στην Γ΄Εθνική.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ 77-63
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-10, 32-31, 55-44, 77-63
Διαιτητές: Γιαννακουδάκης – Βαλούρδος (Νεονάκης)

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Κόκκινος): Σταθάκης Δ. 7 (1), Μαϊστρέλλης Β. 14 (2), Παπαδογιαννάκης 12, Αρβανίτης 16 (2), Μαυρόπουλος 11 (2), Οικονόμου 8, Ρεμιδιανάκης 2, Αποστολίδης 2, Μηλαθιανάκης 4.
ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Χρυσόγελος): Ταμπίτσικας 8, Κοτσικόρος, Ζαρογιάννης, Νικολαΐδης, Παπασπύρου, Χοτζαλάρι, Κουλουριώτης 14 (2), Κουρούλης 2, Πολύζος 5 (1), Βλάχος 4, Δημητριάδης 30 (2
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.