Ηρόδοτος | Δεν ταξιδεύει Σάμο.

Την απόφαση να μη μεταβεί στη Σάμο για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον τοπικό Πολυκράτη, πήρε η διοίκηση του Ηροδότου.Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΔ-ΕΟΚ...


Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει φυσικά με την εξοικονόμηση χρημάτων καθώς το συγκεκριμένο ταξίδι είναι εξαιρετικά δαπανηρό.Ο Ηρόδοτος θα μηδενιστεί βέβαια αλλά σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έστω κι αν οι ελπίδες για τη σωτηρία,έχουν χαθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό,η ομάδα θα συνεχίσει να μάχεται όπως έκανε με εξαιρετικό τρόπο μάλιστα στο ματς της περασμένης Κυριακής με τη Χαλκίδα.

Το σίγουρο είναι ότι μετά την απόφαση της διοίκησης να παραιτηθεί η ομάδα από το ματς με τον Πολυκράτη, οι παίκτες του Γιάννη Κόκκινου μπορούν να σκέφτονται από τώρα τις διακοπές του Πάσχα.
Κατά τα άλλα, επικρατεί ικανοποίηση για την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην πρωτοπόρο Χαλκίδα αλλά και δυσαρέσκεια για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τη διαιτησία.Με επιστολή που απέστειλε στην ΚΕΔ-ΕΟΚ η διοίκηση του  Ηρόδοτου, διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα.
cretesports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.