Εργοτέλης | Ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Σε τεντωμένο σχοινί εξακολουθεί να ισορροπεί ο Εργοτέλης, λίγες αγωνιστικές πριν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του στη Γ’ Εθνική....

Το πρόβλημα φυσικά της ομάδας δεν είναι αγωνιστικό αλλά έχει να κάνει με την διάσπαση που έχει επιφέρει στο τμήμα η έλλειψη ρευστού. Όπως είναι γνωστό, στο ματς με τη Νίκη Αμ. την περασμένη Κυριακή δεν αγωνίστηκαν με δική τους απόφαση οι Γεωργοπαπαδάκος, Πάντσιος, Τσαμπάς και Βαρνάβας, το μέλλον των οποίων είναι αβέβαιο...
Για σήμερα είχε προγραμματιστεί συνάντηση των μελών της διοικούσας επιτροπής με τους αθλητές που προχώρησαν σε αυτήν την έμπρακτη διαμαρτυρία, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γεωργοπαπαδάκος, Βαρνάβας πολύ δύσκολα θα μείνουν στην ομάδα ενώ περισσότερο διαλλακτικοί εμφανίζονται οι Πάντσιος και Τσαμπάς. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Μακράκης θέλει να μάθει άμεσα ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πάντως παρά τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει οι παράγοντες του τμήματος, χρήματα για να δοθούν στους αθλητές δεν έχουν βρεθεί. Η ελπίδα εναπόκειται πλέον στην ΕΟΚ στην περίπτωση που δοθούν επιχορηγήσεις καθώς από την πλευρά του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, δεν υπάρχει σαφής ένδειξη για βοήθεια προς το τμήμα.

Στο μεταξύ, ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κομψέλης, μέσω του γκρουπ των “κιτρινόμαυρων” στο facebook, κάλυψε πλήρως τους συμπαίκτες του που δεν κατέβηκαν στο παιχνίδι με τη Νίκη Αμαρουσίου: 

“Τα παιδιά που δεν κατέβηκαν έχουν προσφέρει πολύ, πιο πολλά από διάφορους δήθεν εργοτελίτες και το λέω εγώ που είμαι 15 χρόνια στην ομάδα. Και εμείς που κατεβήκαμε είμαστε σε καλύτερη μοίρα αφού δεν χρειάστηκε να ξενιτευτούμε για να προσφέρουμε. Εγω προσωπικά θα έπραττα αναλόγως αν ήμουν στην ίδια θέση. Και δεν είναι μόνο καλοί αθλητές αλλά και καλοί χαρακτήρες που ακόμα και τώρα τιμούν τη φανέλα τους. Το μόνο που εύχομαι είναι να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα και να είναι πάλι κοντά μας. Γιατί αυτή η ομάδα, αυτή η παρέα αξίζει πολλά περισσότερα!”. 
patris.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.