Πέρασε στο φάιναλ φορ το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου.

Ιστορικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν σήμερα στο Λίντο, όπου το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου νίκησε με 68-50 το 2ο ΓΕΛ Περιστερίου. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία του κρητικού σχολικού αθλητισμού το νησί μας θα έχει εκπρόσωπο στην τελική φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ!... 

Στο γεμάτο από κόσμο κλειστό του Λίντο, το 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια και ουσιαστικά έφτασε εύκολα στη νίκη-πρόκριση, η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους μαθητές-αθλητές, τον προπονητή τους Αλέξη Οικονόμου, αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. 
Το φάιναλ φορ θα διεξαχθεί το διήμερο 24-25 Απριλίου στο Περιστέρι και το Αιγάλεω.
Την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου αποτελούν οι Ορφανάκης Στέλιος, Χατζηδάκης Άρης, Καλατζής Μάρκος, Κυπριτίδης Αλέξης, Μυλωνάς Λευτέρης, Κοκολάκης Μάνος, Παραδουλάκης Αλέξης, Παπαδογιαννάκης Στέφανος, Παχιαδάκης Στάθης, Σκάνδαλος Χρήστος και Χριστοδούλου Παντελής.
neakriti.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο στα παιδιά του 2ου ΓΕΛ Ηρακλείου! Όμως όσον αφορά το σχόλιο ότι πρώτη φορά στην ιστορία του κρητικού σχολικού αθλητισμού το νησί μας θα έχει εκπρόσωπο στην τελική φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ είναι ΛΑΘΟΣ αφού η σχολική ομάδα του Πειραματικού Λυκείου Ρεθύμνου στα κορίτσια έχει συμμετάσχει σε τελική φάση Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος και μάλιστα κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση τον Φεβρουάριο του 2010 στο Μεσολόγγι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΞΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΤΟ 2ο ΓΕΛ, ΤΟ 1996.