Ηράκλειο | «Παλεύουμε για την επιβίωσή μας» .

Μπορεί το Ηράκλειο να διεκδικεί την άνοδο του στην Α2, αλλά δυστυχώς η κρητική ομάδα είναι ακόμα ένας σύλλογος που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.Μάλιστα, η κατάσταση έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που οι παίκτες αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις, ενώ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται στα προβλήματά τους....


Αναλυτικά, η ανακοίνωση των παικτών του «Ηράκλειο» αναφέρει... 
«Σε χαλεπούς καιρούς για όλο τον κόσμο, δίνουμε δύο μάχες. Μια για την άνοδο και την επίτευξη του μεγάλου αγωνιστικού στόχου μας και την ακόμα πιο ζόρικη, αυτή της επιβίωσης για μας και τις οικογένειές μας. Δυστυχώς, τα... λόγια συνεχίζουν να είναι παρασάγγας περισσότερα από τις πράξεις και είναι συνειδητή απόφαση όλων μας να απέχουμε από τις προπονήσεις και να γυμναζόμαστε μέχρι το τέλος της σεζόν μόνο Πέμπτες και Παρασκευές.
Γιατί, σεβόμαστε την προσπάθεια που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα, τον κόσμο που μας στηρίζει και πάνω από όλα επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά σε ποια ομάδα αγωνιζόμαστε. Το Ηράκλειο έχει διαγράψει διαχρονική πορεία στον χώρο του μπάσκετ, είμαστε περήφανοι που φοράμε την φανέλα του και δεν θα τα παρατήσουμε. Θέλουμε πολύ να γράψουμε και εμείς μια σελίδα στο "βιβλίο" της ιστορίας του. Καιρός είναι πέρα από μας να σεβαστούν την ιστορία και το μέλλον του συλλόγου και οι καθ' ύλην αρμόδιοι.
Μακάρι να μην φτάναμε στο σημείο να εκδώσουμε ανακοίνωση, αλλά είναι αμιγώς θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ... Εμείς την μάχη μας θα την δώσουμε με όλη μας την ψυχή μέχρι το ΤΕΛΟΣ. Ελπίζουμε το ίδιο να συμβεί και από την πλευρά της διοίκησης...
Με σεβασμό και περηφάνια,
ΟΙ ΠΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ»
neakriti.gr

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.