ΕΚΑΣΚ | Την Δευτέρα σε απολογία για τα επεισόδια.


Περιμένοντας την (συμπληρωματική) έκθεση των διαιτητών, η ΕΚΑΣΚ, την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου αναμένεται να καλέσει σε απολογία την ομάδα του Εργοτέλη, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κλ."Μ.Μερκούρη", μεταξύ των αγώνα παίδων Εργοτέλη-Ιεράπετρας....


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ΕΚΑΣΚ θα λάβει υπ όψιν όλα τα στοιχεία, θα ακούσει όλες τις πλευρές και μετά θα εφαρμόσει όλες τις διατάξεις που διέπουν την αθλητική δικαιοσύνη.Να αναφέρουμε ότι μέλη της ΕΚΑΣΚ, έχουν δει το βίντεο του αγώνα από τις κάμερες ασφαλείας, που διαθέτει (από φέτος χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των ανθρώπων της ομάδας του Ηροδότου), το κλ."Μ.Μερκούρη" ενώ παράλληλα περιμένουν την έκθεση των διαιτητών, αλλά και τις απολογίες των ανθρώπων του Εργοτέλη.
Τέλος να αναφέρουμε ότι μέχρι την Δευτέρα θα πρέπει να έχει στείλει την έγγραφη απολογία του, ο προπονητής της ομάδας του ΑΟΑΝ κος Γ.Τζώρτζης.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

timoriste ton ergoteli paradeigmatika-valte toy prostimo yper ton diaithton

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΚΟΥΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ:"ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ Τ'ΑΝΤΕΞΩ!"

Ανώνυμος είπε...

προς τον 2ο αναγνωστη μια ερωτηση:
αν καποιος απο την οικογενεια σου υποπεσει σε ενα παραπτωμα θα πρεπει να τιμωρηθει ολη η οικογενεια ?ή αυτο σε συμφερει?

Ανώνυμος είπε...

mou fenete i o ergotelis exei ginei poly adagonistikos gia na ton adexoun kapoioi ? kai oloi pisw apo to pc kai anonyma ta lete ola! makria apo tin othoni tipota!

Ανώνυμος είπε...

me autin tin nootropia exete katantisei grafikoi se olous . krima

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

-προς τον 2ο αναγνωστη μια ερωτηση:
αν καποιος απο την οικογενεια σου υποπεσει σε ενα παραπτωμα θα πρεπει να τιμωρηθει ολη η οικογενεια ?ή αυτο σε συμφερει? <---- Έχει δίκιο ο/η αναγνώστης/-στρια.
Επειδή κάποιος/-α δεν "πηγαίνει" μία ομάδα, και όταν ένα μέρος της κάνει μία βλακεία, δεν σημαίνει ότι θα τους πάρει όλους η μπάλα!
Ας είμαστε λιγάκι δίκαιοι λέω εγώ και να αφήσουμε τις μαγκιές εκτός γηπέδων.
Είναι ποτέ δυνατόν να γίνονται επεισόδια σε αγώνες παίδων?
Ε τότε να το ξανασκεφτώ αν θα πάω να δώ το ΑΟΝΑ Ηρόδοτος - ΟΑΧ γυναικών...
Δεν πάμε καλά...
M.