Εργοτέλης | Β.Γιανουλάκης "Μέχρι την Πέμπτη οι εξελίξεις".


Ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του Εργοτέλη, Βαγγέλης Γιαννουλάκης επιβεβαίωσε στην  «Εφ.Νεα Κρήτη» τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο θεωρεί ότι με την συνδρομή του Ερασιτέχνη, μέχρι τον Μάρτη θα καλύψει μέρος των οφειλών προς τους παίκτες...



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 «Κάναμε σφιχτό προϋπολογισμό το καλοκαίρι υπολογίζοντας όμως ότι θα παίρναμε κάποια χρήματα από την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Ερ. Εργοτέλη. Τη δεδομένη στιγμή δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ από την ΕΟΚ και ο Ερασιτέχνης δεν ενίσχυσε με βάση τα όσα είχε υποσχεθεί».
Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, φαίνεται να είναι αισιόδοξες:
«Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη μάς έχουν πει ότι μέσα στο Μάρτη θα πάρουμε κάποια χρήματα με τα οποία θα μπορέσουμε να καλύψουμε κάποια από τα χρωστούμενα στους παίκτες. Ενδεχομένως και μέχρι την Πέμπτη να έχουμε κάποια εξέλιξη»
Ο κ. Γιαννουλάκης,  κατανοεί ότι : «είναι σημαντικό όποιος δουλεύει να πληρώνεται. Την ομάδα τη συγκρατούν οι προπονητές και οι παίκτες με την υπομονή τους. Λίγοι είναι αυτοί που βοηθούν δυστυχώς σε μία δύσκολη εποχή».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.