Αγώνες Λυκείων | Αύριο το 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου με το 2ο ΓΕΛ Αλίμου.

Το σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων συνεχίζεται σε Πανελλήνιο επίπεδο.Ο πρωταθλητής Κρήτης 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου,θα αντιμετωπίσει το 2ο ΓΕΛ Αλίμου (Αττικής) την Τετάρτη 29/2 στις 12:00,σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ....


Οι πάικτες του  3ου ΓΕΛ,πραγματοποίησαν μίνι προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό και είναι χαρακτηριστικό οτι ενα μέρος της προετοιμασίας,εγινε στο Κλειστό των Πατελών.

Όπως έχει ανακοινωθεί το Λύκειο της πόλης μας θα αντιμετωπίσει το 2ο ΓΕΛ Αλίμου την Τετάρτη 29/2 στις 12:00,σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ.
Η ομάδα θα αναχωρήσει την Τρίτη το βράδυ ακτοπλοικώς και θα επιστρέψει την Πέμπτη το πρωί στο Ηράκλειο.Εκτός από τον γυμναστή-προπονητή του 3ου Λυκείου Οικονόμου Αλέξη την αποστολή θα συνοδεύσει ο καθηγητής του 3ου κ.Παπαδογιαννάκης Απόστολος,ο γυμναστής-προπονητής κ.Χριστοδούλου Αλέξης και ο γονέας κ.Σκάνδαλος Νώντας.
Πριν από μερικές μέρες είχαμε την πληροφορία πως είχε οριστεί ως ένας εκ των δύο διαιτητών του αγώνα ο γνωστός γυμναστής και προπονητής μπάσκετ κ. Καρκανάκης Στέλιος.

Οι παίκτες που αποτελούν την ομάδα είναι όλα μπασκετικά παιδιά,που ανήκουν σε σωματεία του   νομού Ηρακλείου,και είναι τα ακόλουθα:
  1. Καλατζής Μάρκος
  2. Κοκολάκης Μάνος
  3. Κυπριτίδης Αλέξης
  4. Μυλωνάς Λευτέρης
  5. Ορφανάκης Στέλιος
  6. Παχιαδάκης Στάθης
  7. Παπαδογιαννάκης Στέφανος
  8. Παραδουλάκης Αλέξης
  9. Σκάνδαλος Χρήστος
  10. Χατζηδάκης Άρης
  11.  Χριστοδούλου Παντελής.
Πηγή :"ergobasket.gr"


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 3ου ΓΕΛ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΝΩΝΕΙ!ΣΑΦΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ.