ΟΦΗ | Έμεινε στα "πιτς" για ένα ημίχρονο (64-51 τον Πανερυθραϊκό).


Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό να δώσει την νίκη στον ΟΦΗ, καθώς στο πρώτο μέρος, είχε μείνει από...λάστιχο !!!
Στο ΒΑΚ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα είχε λούσει τους ανθρώπους της ομάδας των "ασπρόμαυρων" κρύος ιδρώτας, αφού ο Ν.Λιούις δεν είχε φανεί ακόμη, χωρίς να δώσει σημεία ζωής.Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς αυτόν και λίγο μετά το τζάμπολ οι άνθρωποι της ομάδας ενημερώθηκαν ότι είχε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητό του και θα ερχόταν καθυστερημένα στο γήπεδο...

Με την είσοδό του όμως όλα κύλησαν ομαλά, και ήρθε η δεύτερη συνεχόμε νίκη και...ένεση ψυχολογίας, ενώ ταυτόχρονα, βελτίωσε, αισθητά την θέση του στην βαθμολογία.

Με την παρουσία του Λιούις στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας νίκησε εύκολα τον  Πανερυθραϊκό με  με 64-51 σημειώνοντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, βελτιώνοντας  ακόμη περισσότερο την θέση του στο βαθμολογικό πίνακα. 
Το συγκρότημα του Κρις Χουγκάζ είχε καλή ψυχολογία σε αυτό το παιχνίδι καθώς προερχόταν  από την εκτός έδρας νίκη επί του Ερμή Περάματος, ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι το καλύτερο δυνατό και (το κυριότερο) χωρίς τραυματισμούς.  
Στα αξιοσημείωτα ότι ο Ντάρελ Λιούις έφτασε με καθυστέρηση στο γήπεδο, μιας και... έπαθε λάστιχο, κατά την μετάβασή του στο BAK, γεγονός που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο πρώτο  ημίχρονο.Με την είσοδό του όμως στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας "πάτησε γκάζι" παίρνοντας σχετικά εύκολα την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, έχοντας κορυφαίο τον Ορφανό που σημείωσε 13πόντους με τρία τρίποντα..
Η ομάδα μας επηρεασμένη στο πρώτο μέρος από την απουσία του Αμερικανού με Ιρλανδικό διαβατήριο δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο, στην μικρότερη διαφορά,(15-14), ενώ στην συνέχεια βρέθηκαν να χάνουν με 20-30 στο 15’.Ο  Ορφανός όμως πήρε την ομάδα μας από το... χέρι που ξαναμπήκε στο ματς πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο -2 (33-35).Στο δεύτερο μέρος με την παρουσία του Λιούις και με ανεβασμένη ψυχολογία, το σύνολο του Κρις Χουγκάζ, έδεσε στην άμυνα (αφού δέχτηκε συνολικά 16 πόντους σε όλο το δεύτερο ημίχρονο), και έχοντας σωστές επιθετικές επιλογές έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στους + 8(49-41).
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες μας απέδωσαν ακόμα καλύτερα ξεφεύγοντας ακόμα και με 16 πόντους (62-46) στο 35’:30’’, ολοκληρώνοντας την νίκη μας στο +13 (64-51).
ΟΦΗ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 64-51
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-14, 33-35, 49-41, 64-51
Διαιτητές: Διαμαντής-Τσούνας-Πίγκας
ΟΦΗ (Χουγκάζ Κ.): Τσερκιτσόγλου 2, Κερασοβίτης 2, Λιούις 10, Ορφανός 13 (3), Παπανικολάου 2, Σιζόπουλος 5 (1), Παναγάκης 10 (2τρ., 9ασ., 4κλ.), Καραδσολάμης, Μπαλάφας 8, Τουτζιαράκης 7, Κατιάκος 5 (1).
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής Δ.): Κοντούδης 3, Στραγανιώτης 2, Καλλιανιώτης 12 (2), Ξιούρας 3 (1), Μιχάλογλου, Πρίτσος 4, Παπάς, Μαχαίρας 5 (7ρ.), Ροδοστόγλου 2, Κατούφας 20 (2τρ., 7ρ.), Παπαντωνάκος.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΕΝΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ? Ο ΛΙΟΥΙΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ-ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

σε ένα άλλο site διάβασα ότι είχε ένα μικρό αυτοκινητιστικό ατύχημα.τι είναι αλήθεια και τι όχι αυτός το ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

TA TAXI EIXAN APERGIA XTHES?

Ανώνυμος είπε...

pes ta re file!!
akoma k lastixo na patheis, de kaneis 2 wres na pas ammoudara bak
mallon tha exoun tsakothei...

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να παρουν και κανα ευρω για τη ειπαρχει γκρινια κατα τα αλλα ο παναγακιs κανει τη διαφορα το παλικαρι ειναι φοβερο μπραβο του μετα απο τετοιο τραυματισμο