Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, ανοίγουν τα "Δυο Αοράκια".

Πέντε ομάδες μπάσκετ από το Ηράκλειο θα είναι οι πρώτες που θα «γευθούν» από Δευτέρα τις ανέσεις που προσφέρουν τα προπονητήρια του κλειστού γυμναστηρίου στα Δυο Αοράκια....

Στη σύσκεψη που έγινε χθες με τα στελέχη της Ανάπτυξης Αθλητισμού που διαχειρίζεται την εγκατάσταση, οριστικοποιήθηκε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν τον ερχόμενο Μάιο. Οι ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και πήραν ώρες για πολλά από τα τμήματά τους είναι το «Ηράκλειο», ο Εργοτέλης, ο Ανδρογέας, ο Χάνδακας και το Δειλινό.

«Επιτέλους φθάνει η στιγμή που θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το κλειστό. Είναι μια πολύ ευχάριστη προοπτική για τις τοπικές ομάδες. Μέχρι τώρα κάναμε τις περισσότερες προπονήσεις στις Μελέσες και πέρα από τα έξοδα, σπαταλούσαμε πολύτιμο χρόνο», δήλωσε , ο προπονητής του Δειλινού, Μάνος Καρλάφτης.
«Το γυμναστήριο είναι ανοιχτό για την τοπική κοινωνία και όχι μόνο για τους αθλητικούς φορείς. Έχουμε την άνεση να φιλοξενήσουμε εκδηλώσεις πολιτών μετά από σχετική συνεννόηση. Ξεκινάμε από Δευτέρα με μια μεταβατική περίοδο στην οποία θα εκτιμήσουμε τι ανάγκες υπάρχουν έτσι ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα», τόνισε ο διευθυντής της ανώνυμης εταιρείας Δημήτρης Τσιράκος. 
patris.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.