Αποχωρεί το καλοκαίρι o πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ. Δασκαλάκης.


Την αποχώρησή του από τη διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης μετά τη λήξη της θητείας του προανήγγειλε ο Μιχάλης Δασκαλάκης, μιλώντας στην κάμερα της «ΚΡΗΤΗ TV». Παράλληλα με την αποχώρηση του προέδρου, αναμένεται να αποχωρήσουν....


 Ο κ. Δασκαλάκης τόνισε ότι παραμένει στην αρχική του απόφαση να μη δηλώσει υποψηφιότητα στις εκλογές που αναμένεται να γίνουν τέλος Ιουνίου, αρχές Ιουλίου, επισημαίνοντας: «Η θητεία μου θα τελειώσει με τη λήξη αυτού του Συμβουλίου. Έχω κουραστεί πάρα πολύ και δε θέλω να συνεχίσω. Είναι θέμα των σωματείων ποιος θα συνεχίσει».

Κάνοντας δε έναν απολογισμό των έως τώρα πεπραγμένων της διοίκησής του τονίζει: «Εμείς προσπαθήσαμε να διορθώσουμε μερικά πράγματα. Ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε, το κάναμε. Θα φανεί στο τέλος της θητείας μας, όταν θα λογοδοτήσουμε στη γενική συνέλευση, εάν τα κάναμε καλά υπό τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν γενικά στον αθλητισμό και στην πατρίδα μας. Πρέπει να τονίσω τη συμβολή των σωματείων ώστε να γίνουν τα πρωταθλήματα, καθώς ανέλαβαν όλα τα έξοδα».
Πηγή: "Εφ.Νέα Κρήτη"

-Παράλληλα με την αποχώρηση του Μ.Δασκαλάκη, έχει εκφραστεί η άποψη τουλάχιστον απο άλλα τρία στελέχη της Ένωσης,  πως δεν θα βρίσκονται στο επόμενο ψηφοδέλτιο στις εκλογές, αφού θεωρούν ότι η ΕΚΑΣΚ μπήκε στο "σωστό δρόμο", όσον αφορά τα οικονομικά (αλλά και διοικητικά) κι ότι είχαν να προσφέρουν πρόσφεραν. Επίσης κι   άλλα  στελέχη έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να μην κατέβουν, χωρίς όμως τίποτα από όλα αυτά να θεωρείται δεδομένο.
-Το σίγουρο είναι ότι μόνο ο πρόεδρος της Ένωσης έχει μεταφράσει δημόσια την επιθυμία του.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.