ΣΕΠΚ | Τιμά τους Κρητικούς προπονητές Εθνικών κατηγοριών !!!

Με πρόσκληση που θα αποσταλεί σύντομα και θα ενημερώσει το τοπικό γραφείο του ΣΕΠΚ στην Κρήτη, ο ΣΕΠΚ τιμά τους τέσσερις από τους πέντε !!! συνολικά προπονητές των Κρητικών ομάδων, που ανέβασαν κατηγορία την ομάδα τους, στην περυσινή περίοδο.Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το  τοπικό γραφείο Κρήτης του ΣΕΠΚ .....
Το (πρωτοφανές για τα Κρητικά δεδομένα), γεγονός αυτό, θα λάβει χώρα την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Αθήνα και κατά την επικοινωνία που είχαμε σήμερα με την γραμματεία του ΣΕΠΚ θα βραβευθούν οι:

-ΚΟΥΦΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ             (Ρέθυμνο Aegean) , για την άνοδο της ομάδας στην Α1.
-ΒΛΑΧΟΣ  ΒΑΓΓΕΛΗΣ           (ΟΦΗ), για την άνοδο της ομάδας  στην Α2 κατηγορία.
-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ  (Ηράκλειο Ο.ΑΑ), για την άνοδο της ομάδας  στην Β΄Εθνική.
-ΚΟΚΚΙΝΟΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ          (Ηρόδοτος Α.Ο.Ν.Α.) για την άνοδο της ομάδας  στην Γ΄Εθνική.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Το τοπικό γραφείο Κρήτης του ΣΕΠΚ συγχαίρει τους  συνάδελφους  προπονητές που βραβεύονται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης . Συγκεκριμένα τον Κουφό Στέργιο  για την άνοδο της ομάδας  του Ρέθυμνου Aegean  στην Α1 Εθνική κατηγορία, τον  Βλάχο Βαγγέλη για την άνοδο της ομάδας του ΟΦΗ στην Α2 Εθνική κατηγορία και τον Κόκκινο Γιάννη για την άνοδο της ομάδας του Ηροδότου στην Γ Εθνική κατηγορία.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.