"Ειδική αποστολή Αγάπης" απο το Ρέθυμνο Aegean.

Στο Ειδικό Σχολείο του Δήμου Ρεθύμνου είχε σήμερα «αποστολή αγάπης» το Ρέθυμνο Aegean σε μια επίσκεψη–γιορτή που είχε προγραμματιστεί.....


Τα παιδιά με τους γονείς και τους δασκάλους του σχολείου περίμεναν τους παίκτες, Zack Wright, Γιώργο Δέδα και Νίκο Κατσαρέ που μαζί με τον Σταύρο Μυκονιάτη έπαιξαν μπάσκετ και μοίρασαν δώρα και πολλές ευχές.

O Zack Wright  που μίλησε εκ μέρους των παικτών δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που βρέθηκε στο σχολείο και ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένη Καινούρια Χρονιά στα παιδιά και τις οικογένειες τους.  Ο Σταύρος Μυκονιάτης προσκάλεσε τα παιδιά να  παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ομάδας και η όμορφη και ζεστή γιορτή έκλεισε με τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα που τραγούδησαν τα παιδιά για την ομάδα μας.

Το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια του Ειδικού σχολείου κα Κασπίρη καθώς και τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών για την ζεστή υποδοχή, τους συγχαίρει για το εξαιρετικό τους έργο και εύχεται σε όλους Καλές γιορτές.

Επίσης  ευχαριστεί την εταιρεία CYTA Ελλάδος που πρόσφερε τα δώρα στα παιδιά, καθώς και την κα Μαρτίνα Λαγουδάκη (Martina’s Cake's) για τα υπέροχα Xριστουγεννιάτικα μπισκότα που κέρασε τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.