Διαμαρτυρία του Ηράκλειο ΟΑΑ.

Η ομάδα του Ηράκλειο ΟΑΑ διαμαρτύρεται έντονα, για την φιλοξενία της, στον αγώνα με την Νίκη Βόλου και την συμπεριφορά των οπαδών της, υπό την ανοχή των παραγόντων της τοπικής ομάδας, παραπέμποντας μάλιστα στο σχετικό βίντεο του αγώνα....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ          5/12/2011


   Η Ομάδα μπάσκετ του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑΑ  διαμαρτύρεται εντονότατα για την απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά (ύβρεις, φτυσίματα  προπηλακισμούς και ρίψη αντικειμένων ) των οπαδών της ομάδας «ΝΙΚΗΣ», υπό την ανοχή των παραγόντων της στο μεταξύ μας αγώνα, της 04/12/2011 στο Βόλο, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
  Το κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας, που επέβαλαν τόσο στην διάρκεια του ημιχρόνου, όσο και καθ΄ όλη την διάρκεια του 3 & 4 δεκαλέπτου,  καθώς και μετά τον αγώνα προς την ομάδα μας και προς τους διαιτητές, τους έδωσε το δικαίωμα, να πανηγυρίσουν μία νίκη που κατά τη γνώμη μας δεν άξιζαν.
(Για όλα τα παραπάνω σας παραπέμπουμε στο Φ.Α. και υπάρχει και στη διάθεση του καθένα σχετικό VIDEO στο http://www.kretaworldbasket.gr). 
Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. στη μακρόχρονη διαδρομή του στο χώρο του Ελληνικού Μπάσκετ έχει αποδείξει ότι τιμά, σέβεται και φιλοξενεί κάθε αντίπαλο και φιλοξενία δε νοείται μόνο η παράθεση γεύματος σε παράγοντες και η διάθεση του γηπέδου για προπόνηση την παραμονή του αγώνα.



Η επιτροπή καλαθοσφαίρισης 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.