Το Αρκαλοχώρι πρωτοπορεί !!!!

Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου, ευχαριστεί τον ΑΓΟΡ για την φιλοξενία και υποδοχή, σε τουρνουά μικρών παιδιών, καθώς και στην παρακολούθηση της αντρικής ομάδας του ΑΓΟΡ στην Α1.
Παράλληλα Ρέθυμνο και Αναγέννηση, έδωσαν το καλύτερο "χαστούκι" σε αυτούς που προσπάθησαν να καταρακώσουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό γενικότερα, στην κοινωνία του Ρεθύμνου.....


Η ανακοίνωση....
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Σ.Α. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ                                                 
                                                                           Προς  Α.Γ.Ο.Ρ.
  Αγαπητοί φίλοι,
  
Το Δ.Σ. του Αθλητικού  Συλλόγου Αρκαλοχωρίου  ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ,
η επιτροπή ακαδημιών καλαθοσφαίρισης και οι προπονητές των ακαδημιών, σας ευχαριστούμε θερμά για την άψογη φιλοξενία και την συγκινητική υποδοχή σας το Σάββατο  03/12/2011.
Θεωρούμε πως  τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη σας ,δεν έχουν να κάνουν με τον υγιή αθλητισμό που υπηρετείτε  και οφείλουμε όλοι μας να αγωνιστούμε συνεργαζόμενοι στενά  ,να δώσουμε το καλύτερο  δυνατόν για να αναδείξουμε  τα σωστά πρότυπα που έχει ανάγκη η κοινωνία  μας και ειδικότερα τα μικρά παιδιά.
Σας συγχαίρουμε για την υποδειγματική οργάνωση σας  καθώς και για τις επιτυχίες της ανδρικής ομάδας του ΑΓΟΡ στην Α1.  
Επιφυλασσόμαστε  να ανταποδώσουμε την φιλοξενία και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε στενότερες σχέσεις  μεταξύ των σωματείων μας .
Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε υγεία ,δύναμη και  πολλές επιτυχίες.
  
                                                                        Αρκαλοχώρι 05/11/2011
                                                                       Γραφείο τύπου Ακαδημιών 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.