Βρήκε λύση στον Αμύν(Τ)α 80-77.

Νίκησε Αμύντα (που εντυπωσίασε κυρίως  στα αμυντικά καθήκοντα) αλλά και τραυματισμούς ο ΟΦΗ, κλείνοντας νικηφόρα το 2011, ενώ ο Χ.Παπανικολάου έδειξε με το καλημέρα, παίκτης Α1...
Αντιγράφουμε απο το επίσημο σαιτ του ΟΦΗ....


Ομάδα από μέταλλο ο ΟΦΗ, νίκησε Αμύν(τ)α και απουσίες (80-77).
Τον νόμο του ισχυρού επέβαλε στο κλειστό  του ΒΑΚ, το σύνολο του Κρις Χουγκάζ,  απέναντι στον  δυνατό Αμύντα, ξεπερνώντας με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.Έτσι αποχαιρέτησε  το 2001 στο γεμάτο  ΒΑΚ νικηφόρα, παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να βρει ρυθμό.
Η ομάδα μας λόγω των πολλών απουσιών που είχε, δεν κατάφερε να βρει σταθερό ρυθμό στο παιχνίδι της και αυτό έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να παραμένουν μέσα στο παιχνίδι μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Το γεγονός αυτό,  πρόσφερε πολλές συγκινήσεις και δίκαια λέγεται ότι "ένας αγώνας μπάσκετ τελειώνει, όταν σφυρίξει η γραμματεία την λήξη.
Από την αρχή του αγώνα η αγαπημένη μας ομάδα, διατηρούσε σταθερά ένα μικρό προβάδισμα και στο πρώτο δεκάλεπτο αν ήταν μπροστά με 5΄πόντους (11-6) στο 4’, το δεκάλεπτο έκλεισε με την ελάχιστη διαφορά στο σκορ +1(19-18).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι "ασπρόμαυροι", κατάφεραν και διέσπασαν  ορισμένες στιγμές την άμυνα του Αμύντα,κυρίως χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των παικτών μας και ιδιαίτερα, αυτών που έρχονται από το πάγκο. Το ημίχρονο έληξε  στους  +7(42-35).
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν  καλύτερα στην επανάληψη, καθώς η ομάδα μας έμεινε άποντη τρία λεπτά και μείωσε σε 44-42 στο 23’. Ο ΟΦΗ αντέδρασε με τον αρχηγό του Α. Μπάρδα (που βραβεύθηκε πριν το παιχνίδι από τους γιατρούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου, για το αίμα που δώρισε η ομάδα), προηγήθηκε με 49-42 στο 16’, και βρέθηκαν στο  +8 (53-45) στο 27’.Ξανά όμως η ομάδα του Αμύντα μείωσε, κλείνοντας το δεκάλεπτο στους +3 (56-53).
Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό.Αρχικά μείωσε ο Αμύντας, στην συνέχεια όμως, με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Κερασοβίτη, που συνοδεύτηκαν και από τρίτο, το οποίο πέτυχε ο Κατιάκος, το σκορ έγινε 67-59 υπέρ του ΟΦΗ 6 λεπτά πριν το φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι όμως, όχι μόνο μείωσαν, ( εκμεταλλευόμενοι κάποια λάθη των παικτών μας), αλλά ισοφάρισαν σε 77-77 με τρίποντο 20’’ πριν το τέλος !!!!
 Ο νεοφερμένος Παπανικολάου με μία βολή στα 16’’ έκανε το 78-77, ενώ ακολούθησε άστοχο λέι απ του Ζούπα, ενώ  ο Μπάρδας πήρε το αμυντικό ριμπάουντ και το φάουλ και με δύο βολές διαμόρφωσε το 80-77 4’’ πριν το τέλος. Στη τελευταία φάση του αγώνα, ο ΟΦΗ έκανε φάουλ στον Παγώνη για να αποφύγει το τρίποντο, ο τελευταίος είχε 0/2 βολές και όλα κρίθηκαν. 
Κερασοβίτης,Κκατιάκος  κορυφαίοι της ομάδας μας, ενώ ο Παπανικολάου αν και με δυο μόνο προπονήσεις, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα ήμερα με την ημέρα, θα γίνεται καλύτερος.
ΟΦΗ - Αμύντας 80-77
Διαιτητές: Παναγιώτου-Πουρσανίδης Γ-Μπλέτσας
Δεκάλεπτα: 19-18, 42-35, 56-53, 80-77 
ΟΦΗ (Χουγκάζ): Μπάρδας 9 (1), Λιούις 8, Σιζόπουλος 8, Κερασοβίτης 18 (2), Τουτζιαράκης 11, Κατιάκος 22 (3), Παπανικολάου 7.
Αμύντας(Ζαβός): Ζούπας 16 (2), Λόλας 7, Βαρδιάνος 17 (3), Σαμοθράκης 13 (2), Παγώνης 5 (1), Βαρδαβάς 4, Σουρλής 2, Χείλαρης 1, Τζουγκαράκης 12.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτες τις μαλακιες ( παικτης α1 ) ποιος σου τις λεει να τις γραφεις ρε μεγαλε???