Αήττητος στα φιλικά ο ο Ηρόδοτος.

Ακόμα μία φιλική νίκη πρόσθεσε ο Ηρόδοτος καθώς επικράτησε και της Ακαδημία Ρεθύμνου με 86-52 σε αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο, στο κλειστό της Αλικαρνασσού.Νέο φιλικό το Σάββατο με τον Ανδρογέα....

Η ομάδα του Γιάννη Κόκκινου πραγματοποίησε ακόμα μία καλή, εμφάνιση, αν και δεν είχε αρκετούς παίκτες στην διάθεσή του.

Οι νεοφώτιστοι ταλαιπωρούνται από την  ίωση του Βασίλη Μαϊστρέλλη (αλλά και από επαγγελματικές του υποχρεώσεις), δεν τον άφησε να αγωνιστεί, τώρα  όμως ανάρρωσε και είναι στην διάθεση του Γιάννη Κόκκινου.
Λύθηκε και το θέμα (επίσης),  με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Μηλαθιανάκη ο οποίος δίνει κανονικά το παρών στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες ημέρες.
Ο Σαράντης, που είχε χτυπήσει στο μάτι στο φιλικό με το Δειλινό, είναι εντάξει, αλλά έχει πάει στον Βόλο για ένα προσωπικό του πρόβλημα και αναμένεται να επιστρέψει.


-Μέσα στη εβδομάδα η κρητική ομάδα θα προσπαθήσει να γίνουν δύο ακόμα φιλικά, και ήδη  αναζητά τους αντιπάλους. Έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί με ομάδες  ανώτερης κατηγορίας,(ΟΦΗ,Ηράκλειο) αλλά αυτήν την εποχή, θεωρείται δύσκολο.
-Τελικά κλείστηκε φιλικό το Σάββατο με τον Ανδρογέα στις 15.00 στην Ν. Αλικαρνασσό.
Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί  το βράδυ, στο κλειστό "Μ.Μερκούρη".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.