Β΄Εθνική | Το ρόστερ του Ηράκλειο.

Δείτε αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας του "Ηράκλειο Ο.Α.Α", που θα εκπροσωπήσει την Κρήτη στην Β΄Εθνική την σαιζόν 2011-2012.Ανακοίνωσε Χαλκιαδάκη...

"Ηράκλειο Ο.Α.Α"-Β΄Εθνική 2011-2012

Ανακοίνωσε Χαλκιαδάκη.
Οριστική συμφωνία του Ηρακλείου με τον Μανώλη Χαλκιαδάκη, την οποία ανακοίνωσε επίσημα η "Δουκός Μποφώρ", είχαμε σήμερα το μεσημέρι.Η ανακοίνωση του Ομίλου:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ,ΚΟΥΜΑΚΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ -ΟΦΗ-(ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ)ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΟΧΙ?ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ "ΗΡΑΚΛΕΙΟ"?ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΕΙΛΙΝΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΛΙΝΟ ΠΕΡΥΣΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΕΙΛΙΝΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗς Ο ΠΑΤΕΡΑς ΤΟΥ ΜΑΛΟΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΚΗς ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΛΙΝΟ ........

Ανώνυμος είπε...

ναι ο στρατακης επαιζε θυμαμαι παμπαιδων β στο δειλινο και μετα πηγε στο ηρακλειο ετσι για να μαθαινουν καποιοι και να μην ξεχνουν ορισμενοι απο που ξεκινησε καθε παιδι .....ετσι κυριοι του ηρακλειο!!!

Ανώνυμος είπε...

Ηράκλειο .Η ομάδα που κάνει "παιδομάζωμα' απ όλες τις ομάδες της Κρήτης.
Μετά κοκορεύεται ότι έχει τις καλύτερες ακαδημίες.
Με ξένα κόλλυβα....