Ηράκλειο | Στις 15:00 το πρώτο τζάμπολ στον Εύοσμο.



Νωρίτερα απ’ το προγραμματισμένο θα ξεκινήσει το κυριακάτικο ματς του Αίαντα Ευόσμου με το Ηράκλειο στην πρεμιέρα της Β’ Eθνικής....

Αιτία....γνωστός πλέον λόγος για τις περισσότερες απ’ τις αλλαγές που επικυρώνει η ΕΟΚ, για τις Κρητικές ομάδες, που δεν είναι άλλος από τον συγκοινωνιακό.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ :
«Για συγκοινωνιακούς λόγους, ο αγώνας ΠΑΣ Αίας Ευόσμου - Ηράκλειο ΟΑΑ, για την 1η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών στις 02/10/2011, αντί ώρας 16.00 θα διεξαχθεί ώρα 15.00, στο ίδιο γήπεδο».
Ο Βασίλης Ράλλης για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει στη διάθεση του τους (αδερφούς) Μάριο και Γιώργο Αρναουτάκη καθώς και οι δύο υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία, καθώς o Μάριος παρουσιάστηκε στο Ρέθυμνο ενώ ο Γιώργος είναι στην Χίο. 
Το “παρών"στην πρεμιέρα, θα δώσουν οι  Χαρίσης, Στεφανάκης και Αγαπητός.
Τέλος, ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μανόλη Χαλκιαδάκη, που περιμένει έκδοση του δελτίου του.

-Στην  αντίπερα οχθη, ο Αίαντας θα δώσει το τελευταίο  φιλικό με το Στρατώνι σήμερα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του.
Ο Βασίλης Σκαρλάτος θα παραμείνει και για την επόμενη χρονιά στους «ερυθρόλευκους», προσφέροντας στον Παπαϊωάννου άλλη μία λύση στις θέσεις των φόργουορντ. Ο 24χρονος σμολ φόργουορντ θα δώσει το  παρών στο σημερινό φιλικό με το Στρατώνι.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.