Πρώτο ανεπίσημο δείγμα για ΟΦΗ και Ηράκλειο που θα συναντηθούν ξανά την Πέμπτη.


Το πρώτο "ξεμούδιασμα", είχαν την ευκαιρία να  κάνουν το Σάββατο ΟΦΗ και Ηράκλειο, ενόψει των υποχρεώσεών τους στο θεσμό του Κυπέλλου είχαν ΟΦΗ και Ηρακλείου στο μεταξύ τους φιλικό που φιλοξενήθηκε στο κλειστό του ΒΑΚ και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους 90-81...

Από το παιχνίδι πάντως δεν είναι δυνατό να βγουν συμπεράσματα μια και οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας τους. Όπως ήταν λογικό υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των παικτών.
Από τον ΟΦΗ δεν αγωνίστηκε ο Κατιάκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και τη Δευτέρα πιθανότατα θα κάνει ένεση ώστε να είναι έτοιμος την επόμενη Κυριακή οπότε και η ομάδα του θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Ίκαρους Σερρών στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου. Αρκετό χρόνο πήρε ο Λιούις αν και είχε κάνει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα του.

Αρκετές απουσίες είχε από την άλλη το Ηράκλειο καθώς δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Δαγαλάκης, Αγαπητός, αλλά και ο Μάριος Αρναουτάκης. Λίγο χρόνο συμμετοχής είχε και ο Χαρίσης που νιώθει ενοχλήσεις στα γόνατα.
ΟΦΗ και «Ηράκλειο» ανανέωσαν το ραντεβού τους για ακόμη ένα φιλικό που θα γίνει την Πέμπτη στις 7 το απόγευμα αυτή τη φορά στο Κλειστό του Λίντο ως μια άτυπη ρεβάνς του ματς του Σαββάτου.
Όπως είναι φυσιολογικό, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα νέα αποκτήματα των ομάδων. Ο Ντάρελ Λιούις παρ’ ότι είχε μόλις μια προπόνηση στα πόδια του, αγωνίστηκε για αρκετά λεπτά και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Πολύ καλή απόδοση για τον ΟΦΗ είχε και ο Τουντζιαράκης. Για τους γηπεδούχους δεν αγωνίστηκε ο Κατιάκος που υποφέρει από τενοντίτιδα και γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμος την Κυριακή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Ίκαρους Σ. για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου.
Κορυφαίος για το «Ηράκλειο» ήταν ο νεοαποκτηθείς Βαγγέλης Παπαδόπουλος, ενώ μόνο για 15 λεπτά έπαιξε ο Χρήστος Χαρίσης, λόγω ενοχλήσεων στα γόνατα. Δεν έπαιξαν καθόλου οι τραυματίες Δαγαλάκης, Αγαπητός. Ο πρώτος θα μείνει εκτός προπονήσεων για άλλες 2-3 εβδομάδες ενώ ο δεύτερος θα μπει στο πρόγραμμα εντός των ημερών και ίσως χρησιμοποιηθεί στο ματς Κυπέλλου με τη Δόξα Λευκάδας.

ΟΦΗ - Ηράκλειο 90-81
Τα δεκάλεπτα: 19-27, 49-36, 71-58, 90-81.
OΦΗ (Βλάχος):  Τσερκιτσόγλου, Μπάρδας 16 (1), Λιούις 14, Σκαμνάκης 5, Σιζόπουλος 7, Παναγάκης 6 (1), Καραδολάμης 8 (2), Μπαλάφας 7 (1), Κερασοβίτης 9, Τουτζιαράκης 18, Καρακωσταντάκης.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Ράλλης): Kωτούλας 4, Στεφανάκης 12 (1), Ξενάκης 14 (1), Αρναουτάκης Γ. 3 (1), Καραλής 3, Παπαδόπουλος 21, Χαρίσης 12 (1), Φραγκιαδάκης, Κουμάκης, Στρατάκης, Πετράκης 12 (2).
Πηγή:"patris.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.