Ρέθυμνο Aegean | Δικό του το "Δέκ(δ)α το καλό !!!


Μια πολύ σπουδαία προσθήκη πραγματοποίησε το Ρέθυμνο Aegean.Ο Γιώργος Δέδας συμφώνησε με την ομάδα της Κρήτης και ο Στέργιος Κουφός συνεχίζει να... μαζεύει καλούς σουτέρ.

Ο 31χρονος φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες τον ΑΓΟΡ και αποφάσισε να γίνει κάτοικος Ρεθύμνου τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε από την κρητική ΚΑΕ, με τον παίκτη να τίθεται άμεσα υπό τις οδηγίες του Στέργιου Κουφού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των νεοφώτιστων για το νέο πρωτάθλημα, που θα τους βρει στα μεγάλα σαλόνια.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Δέδα (31 ετών, 1.98μ., small forward), για ένα χρόνο».
Ο 31χρονος σμολ φόργουοντ είχε 6.2 πόντους και 2.1 ριμπάουντ ανά αγώνα την σεζόν που μας πέρασε με την φανέλα του "Δικεφάλου του Βορρά", ενώ το ποσοστό του στα τρίποντα ήταν στο 40.5%.
Με δύο νέα πρόσωπα συνεχίζονται οι προπονήσεις του ΑΓΟΡ, στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα χρονιά.
Συγκεκριμένα, στη διάθεση του Στέργιου Κουφού τέθηκαν και ο Βούκασιν Άλεξιτς με τον Απόλλωνα Τσόχλα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στο Ρέθυμνο για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Πιστεύω πως θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και είμαι αισιόδοξος για μια καλή πορεία», παραδέχθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΓΟΡ ο Σέρβος γκαρντ.
Στη συνέχεια, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως δεν θα αργήσει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, καθώς είναι γνώστης τόσο της κρητικής ομάδας όσο και του ελληνικού πρωταθλήματος: «Γνωρίζω αρκετά πράγματα για τη νέα ομάδα μου και φυσικά τον προπονητή Στέργιο Κουφό. Επίσης, θα με βοηθήσει και ο Νταμίρ (Λάτοβιτς) για να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Παρακολουθώ πολλά χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρω πόσο πολύ ανταγωνιστικό είναι».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.