Κύπελο |Στις 12:00 ο ΟΦΗ, στις 17:00 το «Ηράκλειο»

Διαβάστε το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου, που ξεκινά με τις συμμετοχές του ΟΦH και του Ηράκλειο, ενώ ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα των ομάδων αυτών...

Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της α’ φάσης του Κυπέλλου ανδρών, όπου μετέχουν ο ΟΦΗ και το «Ηράκλειο». Οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την επόμενη Κυριακή 11/09 στις 12:00 εκτός έδρας τους Ίκαρους Σερρών, ενώ οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στο Λίντο στις 5μ.μ. τη Δόξα Λευκάδας. 
Αναλυτικά, το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ:
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
Τρίπολης 17.00 ΣΕΦΑ Αρκαδικός-ΑΣ Απόλλων Π.
Χαλκηδόνας 17.00 ΓΑΣ Χαλκηδόνας-ΣΦΚ Πιερικός/Αρχέλαος
Ν.Κηφισιάς 17.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-ΑΕΚ
Αμαλιάδας 17.00 ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας-Πανερυθραϊκός
Λίντο 17.00 Ηράκλειο ΟΑΑ-ΑΕ Δόξας Λευκάδας
Ν.Ιωνίας Μαγνησίας 17.00 ΓΣ Νίκη Βόλου-Πανελευσινιακός
Κοντόπευκου 17.00 ΚΑΠ-ΜΕΝΤ
Νήαρ Ηστ 17.00 Νήαρ Ηστ-ΑΠΣ Αίας Ευόσμου
ΔΑΚ Σερρών 12.00 ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών-ΟΦ Ηρακλείου
Κατσιμήδου 17.00 ΑΟ Αίολος Τρικάλων-ΑΕΚ Άργους
Αιγάλεω 17.00 Αιγάλεω ΑΟ-ΓΣ Λαυρίου
Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός ΑΟ-ΑΟ Αμύντας
Δούκα 12.00 ΑΣΕ Δούκα-ΑΜΣ Αναγέννηση Φλόγας
*Ο αγώνας ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω ποινής που έχει επιβληθεί στο Σωματείο ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο ΕΟΚ (αρ.απόφασης 460/3-06-2011).
*Οι αγώνες ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΓΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΡΜΗΣ, ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ματαιώνονται και κατακυρώνονται υπέρ των Σωματείων ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ, ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ, ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ αντίστοιχα....

Φιλικά ΟΦΗ-Ηράκλειο
Το Σάββατο δεν θα είναι το μοναδικό φιλικό πριν τις μάχες του κυπέλλου, καθώς  ΟΦΗ και Ηράκλειο θα ανανεώσουν την αναμέτρησή τους και για την επόμενη εβδομάδα στο Λίντο την ερχόμενη Πέμπτη στις 18:00.

Α.Μπάρδας :Τίμησε τον Γιάννη Κατμερτζή.
Ο αρχηγός του ΟΦΗ, Α.Μπάρδας πάνω απο όλα έχει αποδείξει οτι είναι ενας σπουδαίος άνθρωπος, χωρίς να ξεχνά αυτούς που το βοήθησαν στην πολύχρονη καριέρα του. 
Έτσι λοιπόν η εμφάνισή του (αφήνοντας γενειάδα), έιχε να κάνει με το γεγονός, οτι τίμησε την απώλεια του Γιάννη Κατμερτζή (φροντιστή) τον καιρό που ήταν μαζί στον Αμύντα Δάφνης.Ο γνωστός σε όλους τους φιλάθλους με το προσωνύμιο «Γάιδαρος», λόγω του εντυπωσιακού παρουσιαστικού του, «έφυγε» από την ζωή από ανακοπή καρδιάς προκαλώντας οδύνη σε όσους τον γνώρισαν και τον έζησαν από κοντά. 

Ντάρελ Λίουις | Σκληρή δουλειά, για να πετύχει τους στόχους του ο ΟΦΗ"
Στο Ηράκλειο βρίσκεται από την Πέμπτη ο Αμερικανός αθλητής του ΟΦΗ Ντάρελ Λίουις, ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της κρητικής ομάδας στην Α2 μπάσκετ.
Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου παρέλαβαν τον πάίκτη, ο έφορος της ομάδας μπάσκετ Μάνος Ξημέρης και το μέλος της επιτροπής μπάσκετ Μάνος Σφακιανάκης.
Στις πρώτες του δηλώσεις στον Athletic Radio 104,2 ανέφερε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ότι "είμαι έτοιμος για σκληρή δουλειά και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει την άνοδο στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ.
Γιατί όχι;Το έχω πετύχει αυτό 4 φορές στην Ελλάδα. Ο ΟΦΗ είναι ανταγωνιστική ομάδα και οι άνθρωποι του θέλουν να την δούν στην μεγάλη κατηγορία. Εύχομαι να τα καταφέρουμε".

 Ηράκλειο: Μέσα ο Αγαπητός, έξω ο  Δαγαλάκης .
 Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας του το Ηράκλειο. Ο Βασίλης Ράλλης τις πρώτες δύο εβδομάδες δεν είχε στη διάθεσή του τον Αγαπητό, ο οποίος έπαθε θλάση στο δικέφαλο και  επέστρεψε αυτήν την εβδομάδα στις προπονήσεις.Αντίθετα νοκ-άουτ για το φιλικό με τον ΟΦΗ το Σάββατο τέθηκε  ο Δαγαλάκης που αποχώρησε από τη προχθεσινή προπόνηση και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στην γάμπα, αν και η κατάσταση του θα επανεξεταστεί σήμερα από τον γιατρό της ομάδας για να φανεί επακριβώς το πρόβλημα και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να επανέλθει.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.