Επιστολή στον Γιάννη Κουράκη απο 4 σωματεία της ΕΚΑΣΚ.


Επιστολή στον δήμαρχο Ηρακλείου, κ.Γιάννη Κουράκη, έστειλαν τα 4 σωματεία, που είναι "αστεγα" τα τμήματα υποδομής τους και το αντρικό.Οι προέδροι των σωματείων  Ανδρογέα, Δειλινού,Χάνδακα και Φιλαθλητικού αναφέρουν στον "άρχοντα της πόλης μας"...

Λύση στο πρόβλημα του γηπέδου ( εστιάζοντας το κλειστό γυμναστήριο της Αλικαρνασσού, αλλά και στα «Δύο Αοράκια» το οποίο μένει ανεκμετάλλευτο), ζητούν απο τον Δήμαρχο Ηρακλέιου κο Γιάννη Κουράκη τα σωματεία  Ανδρογέα, Δειλινού,Χάνδακα και Φιλαθλητικού, μέσω επιστολής που παρέδωσαν στην γραμματεία του Δημάρχου Ηρακλείου.


Η επιστολή αναφέρει...

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,
Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας για θέματα αθλητισμού αλλά και το έργο το οποίο επιτελέσατε ως αρμόδιος υφυπουργός σε μία σημαντική περίοδο για την προετοιμασία των ολυμπιακών αγώνων σας  ζητούμε να δώσετε μια άμεση λύση στο  γηπεδικό  πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, αποκαθιστώντας την ισονομία για  όλους τους δημότες και ομάδες της πόλης μας.

Κύριε Δήμαρχε είναι αδιανόητο και ντροπιαστικό για όλους, εν έτει 2011 η πόλη του Ηρακλείου η Ολυμπιακή Πόλη του 2004 να έχει ομάδες μπάσκετ στην πρώτη κατηγορία της Κρήτης, στον προθάλαμο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας  που αναγκάζονται να  φεύγουν από τον νέο μεγάλο  Καλλικρατικό  Δήμο Ηρακλείου και να  αναζητούν στέγη σε όμορους Δήμους, όπως των Αρχανών και τις Μελέσσες ή της Χερσονήσου.

 Είμαστε μία πόλη που χάρη και στις δικιές σας προσπάθειες έχει αυτή την στιγμή  πέντε κλειστά γήπεδα μπάσκετ: Το Λίντο, της Αλικαρνασσού, του ΤΕΙ, ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ, και το νέο Κλειστό στα Δύο Αοράκια - δεν αναφέρουμε το ΔΑΠΚΗ γιατί οι διαστάσεις του δεν είναι αυτές  που ορίζουν οι κανονισμοί.

Πέντε γήπεδα, λοιπόν, το εξής ένα για εμάς: το Λίντο. Ένα γήπεδο του οποίου την ευθύνη του αυτή την στιγμή όπως ξέρετε έχει η διοίκηση του ΕΑΚΗ και καλύπτει της ανάγκες των ομάδων των εθνικών κατηγοριών. Τους  λόγους που τα γήπεδα του ΤΕΙ,ΑΕΙ, και ορακίων  δεν είναι ανοικτά  προς την κοινωνία του Ηρακλείου τους γνωρίζετε καλύτερα από εμάς και, ίσως, ως ένα βαθμό να είναι και κατανοητοί.

Δεν είναι όμως κατανοητό και ηθικό, κύριε Δήμαρχε, το καθεστώς  λειτουργίας του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου Μελίνα Μερκούρη στο δημοτικό διαμέρισμα της Ν. Αλικαρνασσού ή στον πρώην Δήμο  Αλικαρνασσού. Και απευθυνόμαστε σε σας καθώς μιλάμε για μία εγκατάσταση που ανήκει από 01/01/2011 στο νέο Δήμο Ηρακλείου και κατ' επέκταση σε όλους τους δημότες του.

Εδώ θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν έχουμε καμία διάθεση αντιπαράθεσης με τους κατοίκους της  Αλικαρνασσού και συνδημότες μας, πλέον, αντίθετα τιμούμε την ιστορικότητα της Αλικαρνασσού και τη δύναμη όλων αυτών  των ανθρώπων που ξαφνικά ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους, τη Μικρά Ασία, και κατάφεραν  να  δημιουργήσουν  και να προοδεύσουν σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και κοινωνικής  ζωής  στη νέα τους  πατρίδα.

Άλλωστε πολλοί από εμάς έχουμε κοινές ρίζες με εκείνους. Το Ηράκλειο, όπως γνωρίζετε κύριε Δήμαρχε, ήταν από τις πόλεις της Κρήτης που όχι απλά δέχτηκε άλλα αγκάλιασε κιόλας όλους αυτούς τους ανθρώπους την δύσκολη εκείνη περίοδο, σε αντίθεση με άλλες πόλεις της Κρήτης.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, μας είναι δύσκολο να δεχτούμε πως ένα δημοτικό γυμναστήριο της πόλης μας έχει - λέει - παραχωρηθεί σε ένα σωματείο, το οποίο το εκμεταλλεύεται εξ ολοκλήρου για τις ακαδημίες, τα τμήματα εκμάθησης, τα παιδικά, εφηβικά, το γυναικείο και το ανδρικό του. Ένα γήπεδο που μεγάλο μέρος των λειτουργικών εξόδων (φώτα, νερό, υπάλληλο,  κλπ) κάλυπτε ο πρώην Δήμος αλλά συνεχίζει και ο καινούργιος.

Και εδώ τίθενται κάποια ερωτήματα που απαιτούν δημόσιες απαντήσεις.

Έχει υπολογίσει κανείς τα έσοδα που προκύπτουν από της συνδρομές των παιδιών των ακαδημιών και τα έσοδα του κυλικείου; Τα ποσά είναι πραγματικά μεγάλα.  Διατίθενται προς όφελος όλων των δημοτών και με διαφάνεια; Αποτελούν αυτά όλα αθέμιτο ανταγωνισμό ανάμεσα στα σωματεία όλης της πόλης; Ποιες ήταν οι σκοπιμότητες και ποιους εξυπηρετούσαν, αν αληθεύει ότι το γήπεδο παραχωρήθηκε προεκλογικά από τον πρώην Δήμο στον τοπικό σύλλογο μπάσκετ, και ποιους συνεχίζει να εξυπηρετεί η συνέχιση αυτού του καθεστώτος  λειτουργίας;

 Κύριε Δήμαρχε,  είμαστε ερασιτεχνικά σωματεία που προσπαθούν να αναπτύξουν το άθλημα και να φέρουν τα νέα  παιδιά κοντά στον αθλητισμό, κρατώντας τα μακριά από βλαπτικές συνήθειες. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάνε αυτό που κάνουν, καταναλώνουν  χρόνο και χρήμα  για αυτό που αγαπούν.

Δεν αντέχουμε όμως  να φεύγουμε από την πρωτεύουσα πόλη μας, το Ηράκλειο, και να εκλιπαρούμε για προπόνηση μακριά από τα σπίτια μας. Δεν αντέχουμε άλλο να διακινδυνεύουμε στους δρόμους κάθε μέρα την ίδια μας την ζωή, και δεν αντέχουμε άλλο το κόστος αυτής της κατάστασης.

 Κύριε Δήμαρχε, πιστεύουμε στην κοινωνία των ίσων ευκαιριών, τη δίκαιη κοινωνία όπου η προσπάθεια του πολίτη δε θα εμποδίζεται από σκοπιμότητες ,ρουσφέτια, μικροεξυπηρετήσεις , όπου οι αιρετοί μας άρχοντες  θα προστατεύουν την ισονομία των πολιτών και θα αποτελούν μαζί με τους άλλους θεσμούς την ομπρέλα προστασίας των πολιτών απέναντι στους «έξυπνους» που προσπαθούν  να ζουν  εις βάρος των άλλων. Πιστεύουμε ότι η έλλειψη οπαδών εν είδη στρατού και οι ακρότητες προκειμένου να ικανοποιούμε τις επιδιώξεις μας δεν είναι αδυναμία, αλλά αξιοπρέπεια.

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί την ραχοκοκαλιά του ελληνικού αθλητισμού, σε όλα τα αθλήματα, σας παρακαλούμε στηρίξτε τον. Ζητούμε ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ  την διαχείριση του κλειστού Μελίνα Μερκούρη από τον Δήμο Ηρακλείου προς όφελος όλων των δημοτών και των ομάδων, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη μεταχείριση απέναντι στην τοπική ομάδα της Αλικαρνασσού, ως ένα βαθμό, αφού αγωνίζεται σε εθνική κατηγορία.

 Κύριε Δήμαρχε, γνωρίζοντας την ευαισθησία σας και τις δημοκρατικές σας καταβολές, ως δημότες της πόλης ελπίζουμε να αποκαταστήσετε την αδικία και την ηθική προασπίζοντας και το δημόσιο συμφέρον.

 

 

Οι πρόεδροι των ομάδων: Φιλαθλητικός, Ανδρογέας, Δειλινό, Χάνδακας

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MALON KE OI 4 PROEDROI AFTON TON OMADON DEN EXOYN KATALAVI OTI OSO KE NA THELOYN NA KSESPITOSOYN TO ISTORIKO SOMATIO POY LEGETE DEN THA TA KATAFEROYN KE NA TOYS PO OTI EMIS OLOI STIN ALIKARNASO PROTIMOYME NA TO KAPSOYME PARA NA TO AFISOYME STO ERMEO TOY KATHE ASXETOY POY KITAI TA DIKA TOY SIMFERONTA NA FANI OTI KANI I PROSFERI(DITHEN)ERGO GIA TO KALO TOY SOMATIOY TOY KE KATA VATHOS NA PROVLITHI O IDIOS NA PERASI TIPOTA OYTE APO EPISTOLES OYTE APO APILES.LIPON KIRIOI KSEXASTETO AS ANIKSI TO RIMADI STA 2 AORAKIA NE VOLEFTITE KE OSOI TO PEZETE PALI DITHEN FILOI TOY IRODOTOY KALITERA NA TA LETE MPROSTA SE ANTHROPOYS TOY SOMATIOY KE OXI MESO TIPOY!AFTO LEGETE DIMOYRIA KE P.....A!KSEXASTE TO DEN THA PERASI ME TIPOTA!!KE OI KIRIOI POY TAZOYN NA MIN KSEXNANE OTI ERXONTE PALI EKLOGES KE THA ERTHOYN STO ISTORIKO PROASTIO TIS N.ALIKARNASOY NA IPOSXONTE!!!!
DEN KSEXNAME!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΟΝ ΚΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΟ

ΑΝΙΞΤΕ Κ ΚΟΥΡΑΚΗ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΣΤΑ 2ΑΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΦΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΤΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΒΑR-CLUB ΠΟΥ ΔΕΙΝΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΛ/ΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΥΡΕΒΕ ΜΕΤΑ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

kapoia stigmi prepei oloi na katalavoun oti mia omada i opoia exei palepsei gi ayto to gipedo den tin petas ekso... prepei na skeftoun ton idrota kai ton kopo olon ayton poy prosferoyn gia na diatirisoyn to "loukoumi" pou oloi ligoureyonte... pou einai oloi aytoi ta proigoumena xronia na rotisoun esto an ayto to gipedo exei kapoies anagkes... kaneis as paroun loipon ta podia tous na erthoun tha tous kalodextoume opos tous aksizei

Ανώνυμος είπε...

eiste astioi...!!!

ta gipeda eginan gia olo to kosmo kai etsi prepei na meinoun.

Ανώνυμος είπε...

ASTIOS ISE ESI KE TO SOMATIO SOY KARAGKIOZI!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΟΣΕΤΕ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ Κ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..??ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΩΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ.ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

sunfono me ton parapano k peite sto kurio BARDABA na mas afisei isixous giati tha brei mprosta t mia koinonia EIKOSI XILIADWN KATOIKWN....!!!!

Ανώνυμος είπε...

siga mh spasete ta avga.

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι έχετε καταλάβει τι γίνεται και είναι λογικό. Τα 4 σωματεία ζήτησαν κάποιες ώρες και όχι να φύγει ο Ηρόδοτος, όλοι σέβονται τι έχει κάνει ο Ηρόδοτος και με τι κόπο, οπότε σταματήστε να λέτε αερολογίες και αιματοχυσίες, επίσης να πούμε ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν στο Λίντο τόσες ομάδες σε Εθνικές κατηγορίες σαν αποτέλεσμα όλες οι ομάδες να βολεύονται στο Λίντο με κάποιες ώρες.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί παίχτες και παράγοντες του Ηροδότου που γράφετε παραπάνω, για πείτε μας ακριβώς πως απέκτησε νόμιμα δικό του γήπεδο ο Ηρόδοτος μιας και δεν το έχτισε αυτός; Έγινε κάποιος διαγωνισμός και δήλωσε μόνο ο Ηρόδοτος συμμετοχή; Πλήρωσε πουθενά για να αγοράσει το γήπεδο; Μήπως του ανήκει και το κλειστό στα 2 Αοράκια επειδή είναι στην Αλικαρνασσό; Πως του ανήκει το κλειστό;
Επειδή λοιπόν κάποιοι έχουν βολευτεί εκεί μέσα και δεν τους συμφέρει να χάσουν κάποιες ώρες γιατί θα χάσουν από τα πιτσιρίκια λεφτά που χρειάζεται η ομάδα για να συντηρηθεί, καταστρέψτε το άθλημα του μπάσκετ για προσωπικό σας όφελος. Μπράβο σας

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή για τα λεφτά τα κάνεις όλα.....κλασικά.

Ανώνυμος είπε...

diladi olo to zori merikon pou grafoun einai to posa vgazei o irodotos apo to gipedo???? an zorizonte toso as skeftoun giati theloun na einai paragontes sto basket tou kathe somateiou..... aaa kai ta pitsirikia na ksereis oti erxontai sta sosta somateiaaa......

Ανώνυμος είπε...

είμαι δημότης του δήμου Ηρακλείου και ζητώ το παιδί μου που δεν είναι εγγεγραμμένο στον "Ηρόδοτο" να μπει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ κλειστό Ηρακλείου και να αθληθεί. Ζητάω πολλά?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε στο 11:20 δεν κατάλαβες σωστά, αυτό που τρώει τα σωματεία δεν είναι τα λεφτά που βγάζει ο Ηρόδοτος αλλά το ότι διαχειρίζεται κάτι που δεν είναι δικό του και δεν αφήνει τα υπόλοιπα σωματεία να αθληθούν, επίσης για τα πιτσιρίκια απάντησε στο εξής, πως να κάνουνε τα σωματεία ακαδημίες όταν δεν έχουν γήπεδο να κάνει προπόνηση η αντρική ή η γυναικεία ομάδα; που θα τα βάλουν τα παιδιά; και στην τελική γιατί ο Ηρόδοτος δεν βάζει τα παιδιά στο ανοιχτό όπως έκανε παλιά;
Επίσης αν θες να μιλήσεις για σωστά σωματεία δες τους προπονητές σου και τους παράγοντες σου και μίλα μετά για τους άλλους, ξέρω και άλλα πολλά για να πω.............

Ανώνυμος είπε...

an thes na katigoriseis kapoious kalo einai na to kaneis eponima... isos oi esw sta diafora somatia na kseroun mono arnika gia ola ta somateia xoris na koitane tin kampoura tous... mexri tora pou egine o kallikratis pes mou se parakalo pou ekanes proponisi??? giati ksafnika oi alikarnassotes eginan irakliotes otan oloi tous katigorousate???? kai min peis oxi... to exete kanei oloi.kai giati ta pitsirikia na vgoun ekso sta anoixta gia proponisi pou eimai sigouros oti ksereis kala oti se aytes tis ilikies oi proponiseis sta anoixta kanoun para poli kako sta podia ayton ton paidion...kano lathos????

Ανώνυμος είπε...

κάνεις λάθος. που έκανες προπόνηση πριν από 3-4 χρόνια??? στο ανοικτό. κάνω λάθος...??? εκεί που κάνουν και το Ηράκλειο και ο Οφη και το Δειλινό και πάρα πολλοί.

στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ κλειστό μέχρι προπερσι έκαναν πολλές ομάδες προπόνηση. αν δεν τα ξέρεις καλά να σε πληροφορήσω.

Ανώνυμος είπε...

ok kai ti thes soni kai kala na vgaleis ta paidia ekso.... ksexaseto... as sinexisete ekei pou kanate proponisi...

Ανώνυμος είπε...

κατηγορώ αυτούς που είναι εναντίον στο άθλημα και αυτό θα γίνει πραγματικότητα αν δεν συναινέσει ο Ηρόδοτος.
Ξεχνάς ότι πριν τον Καλλικράτη δεν είχαμε τόσες ομάδες στην Εθνική κατηγορία, οπότε και υπήρχαν ώρες και κάναν στο Λίντο όπως και αν θυμάσαι κάναν και στην Αλικαρνασσό προπόνηση άλλες ομάδες πχ Εργοτέλης και την τότε εποχή τα παιδιά κάναν στο ανοιχτό προπόνηση. Ναι κάνει κακό το ανοιχτό στα πόδια, ρώτα και τον Ξενάκη Αντρέα, Κονσολάκη Γιάννη, Καϊτατζή Σταύρο και πολλούς άλλους που έπαιζαν στα ανοιχτά αν έχουν πρόβλημα στα πόδια τους. Όπως βλέπεις φίλε μου ξέρω καλά ότι γίνεται στο χώρο του Μπάσκετ εντός και εκτός γιατί ασχολούμαι πολλά χρόνια. Το να κατηγορήσω επώνυμα δεν θα κερδηθεί τίποτα, το να τα βρούνε μεταξύ τους τα σωματεία είναι το καλύτερο, μην το παίρνεται πατριωτικά γιατί νομικά ο Ηρόδοτος πρέπει να βγεί έξω.... κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

epeidi kai esy eisoun kapote irodotos min milas etsi den aksizei

Ανώνυμος είπε...

όχι τα παιδιά έξω.....τα 30ευρά έξω.....χαχα..... να λέτε την αλήθεια.

Να μη χρησιμοποιείτε τη (και καλά) διαμάχη Ηρακλείου-Νέας Αλικαρνασσού για να ικανοποιήσετε τη τσέπη σας.

Δεν καταλαβαίνετε ότι πυροδοτήτε τη βία?
Να σας θυμίσω τι έγινε πριν 15 μέρες.

Ανώνυμος είπε...

eipame ola gia to xrimaaaaa............

Ανώνυμος είπε...

Αν είμαι παράγοντας ή παίχτης φίλε μου δεν το ξέρεις, να ξέρεις ότι είμαι υπέρ του αθλήματος και κατά της εκμετάλλευσης, ο Ηρόδοτος έκανε πολλά πράγματα και αυτό του το αναγνωρίζουν όλοι αλλά τώρα εκμεταλλεύεται κάτι που δεν είναι δικό του και δεν πειράζει αυτό, το ξαναλέω, είναι που δεν βοηθάει το άθλημα

Ανώνυμος είπε...

oloi iper imaste apla i prosopiki kontra me kapoion proponiti den sou dinei to dikaioma na katigoris olokliro somateio...

Ανώνυμος είπε...

Ίσως να με μπερδεύεις με τον κ. Μιχάλη Κανάκη που παρεμπιπτόντως όλο το Ηράκλειο και μπασκετικός κόσμος έμαθε το τι έγινε και μίλησε αρνητικά για το γεγονός αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το θέμα μας, το θέμα είναι να υπάρχει το μπάσκετ για να κρατήσουμε τα παιδιά εκτός των δρόμων, για σκέψου να μην υπάρχει πρωτάθλημα αντρών, τι θα κάνουν οι έφηβοι μετά; ή αν πέσει ο Ηρόδοτος κατηγορία. Γι' αυτό σκεφτείτε το κοινό καλό και αφήστε πατριωτισμούς, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, εξάλλου μεγάλο μερίδιο Ηρακλειωτών μένει στην Αλικαρνασσό και τους αρέσει, δεν νομίζω ότι πρέπει να αναφέρονται εν έτη 2011 τέτοια πράγματα

Ανώνυμος είπε...

kati teleyteo o k. mixalis kanakis den mporei na eixe kontra me kapoion proponiti... kathos etsi exei enimerosei olo ton basketiko kosmo opos proipes... to provlima to exeis esy me kapion proponiti kai i parea sou me kapion allon proponiti.. den peirazei osa den ftanei i alepou ta kanei kremastaria

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXA MONO KIRIOS DEN INE MPROSTA GELAI KE PISO SE THAVI LEO GIA TON PARAPANO AKATANOMASTO POY ANAFERES FILE ALA MALON GIA NA TON LES KIRIO TSIRAKI TOY ISE KE ESI!!!!
XAXAXAXAXAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι φαίνεται είναι μάταιη η συζήτηση μαζί σας και καλά θα κάνουν να σας πάρουν το κλειστό που το έχετε μετατρέψει σε προσωπικό καφενείο, έτσι ίσως βάλετε λίγο μυαλό γιατί πήρατε πολύ αέρα και η Γ εθνική θα σας προσγειώσει πολύ άτσαλα, επίσης αυτά για τσιράκια, οι παρέες και γενικά οι αερολογίες δεν μου άρεσαν ποτέ οπότε καλή επιστροφή στο τοπικό αν δεν διαλύσετε ωστόσο και να δείτε ότι και το ανοιχτό καλό είναι τελικά χαχαχαχαχα άντε γειά

Ανώνυμος είπε...

kai prin 2 xronia topiko pezame kai topiko isos ksanapeksoume to kafeneio opos to xaraktirizeis den tha to exeis oso kai na to thes... eides mallon exoume to pio oraio kafeneio. oloi to theloun

Ανώνυμος είπε...

MH TRELENESTE PAIDIA. TA ENDOOIKOGENIAKA KATHE SOMATEIOU DEN ENDIAFEROYN KANENAN.

TO THEMA EINAI NA MOIRASTOYN OI ORES TOY KLEISTOY SE OLES TIS OMADES TOY IRAKLIOU (ME PROTAIREOTITA STIN OMADA ANTRIKOU TOY IRODOTOU) OPOS EINAI TO FISIOLOGIKO.
NOMIZO I ALAZONEIA POY DEIXNEI I OMADA TOY IRODOTOU EINAI XORIS LOGIKI.

ME POIA LOGIKI VAZEIS TAMPELA POU LEEI IRODOTOS EKSO APO DIMOSIO KTIRIO?