ΟΦΗ | Ανεβάζει τον πήχη και στις μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ, θέλει να γεμίσει την ρακέτα του με αξιόλογους παίκτες, ενώ ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας......

-Τάσος Χαρισμίδης,Ντάρελ Λιούις και νεαρό φοργουόρντ, ψάχνει ο ΟΦΗ, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για τον Θ.Σουφλιά, με τις δυο πλευρές να είναι κοντά..
Αναλυτικά....
Τάσος Χαρισμίδης, βρίσκεται στις επιλογές του Β.Βλάχου.Ο ύψους 2.03 σέντερ, 30χρονος, που έχει φορέσει κατά σειρά της φανέλες των ΚΑΟΔ, Ολύμπια Λάρισας, Τρικάλων και Παγκρατίου και φέτος αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο Aegean, λέγεται οτι ΄δεχτηκε πρόταση απο τους ασπρόμαυρους και παρότι έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση, ζήτησε κάποιο χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το Ρέθυμνο με το οποίο έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο.
-Σύμφωνα επίσης με το basketblog ο Πετροδημόπουλος "πολιορκήθηκε" τις τελευταίες ημέρες και από τον ΟΦΗ, όμως τελικά προτίμησε την ομάδα της Κφισιάς. Ο 31χρονος σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του από τον Δημόκριτο Ξάνθης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, την Λάρισα, το Ηράκλειο, το ICBS, τον Κολοσσό Ρόδου, τη Δάφνη, ενώ φέτος έμεινε ελεύθερος από τον Ίκαρο.

-Σύμφωνα με το infobasket ο Ντάρελ Λιούις βρίσκεται στην λίστα που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ.ο Αμερικανός γκαρντ με το κοινοτικό διαβατήριο που έπαιξε την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ Αργους.
Γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου του 1976 έχει αγωνιστεί ακόμα στις ομάδες: Λίνκολν, Χάαγκλαντεν, Γκρίνταβικ, Νοβάρα, Ρίμινι. Πρόκειται για έναν παίκτη που δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια και συστατικές επιστολές. Μιλά γι' αυτόν η πορεία του.Επίσης ο Ντάρελ Λιούις έχει ένα μοναδικό ρεκόρ: σε όποια ομάδα της Α2 αγωνίστηκε την ανέβασε κατηγορία! Η αρχή έγινε με τον Σπόρτιγκ (επί εποχής Δρόσου), η συνέχεια με το Περιστέρι και το… καλό τρίτωσε με τον Ίκαρο. Τρεις παρουσίες ο Λιούις στην Α2, τρεις ομάδες στην Α1 (έστω και αν ο Σπόρτιγκ δεν γεύτηκε τη χαρά της συμμετοχής, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας).

-Η κρητική ομάδα βρίσκεται επίσης σε καλό δρόμο για την ανανέωση του βασικού του σέντερ στη Β’ Εθνική, του Θανάση Σουφλιά, ενώ ψάχνει παράλληλα και έναν νεαρό φόργουορντ για να βοηθήσει στις θέσεις «3» και «4».
Τέλος, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι στις 22 Αυγούστου γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα γραφεία του Ερασιτέχνη(παρουσία διοίκηση,προπονητή και εκπροσώπων τύπου), και το ίδιο απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.