Και επίσημα το Ηράκλειο στην Β΄Εθνική .

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 20 Ιουνίου, το Ηράκλειο και με τη βούλα θα αγωνίζεται στην Β΄Εθνική του χρόνου.

Η ομάδα της "Δουκός Μποφόρ", παίρνει την θέση της Ολυμπιάδας Πάτρας που δήλωσε αδυναμία για το επόμενο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.
Οι "κυανόλευκοι" είχαν τερματίσει πρώτοι στα μπαράζ ανόδου που διεξήχθησαν στη Λιβαδειά και δικαιωματικά, είναι αυτοί η ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τη Β' Εθνική.
Η ανακοίνωση :
"Μετά τη δήλωση αδυναμίας του σωματείου ΑΕΠ Ολυμπιάς να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το σωματείο Ηράκλειο ΟΑΑ δικαιούται έχοντας προτεραιότητα να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012".

-Να τονίσουμε ότι στο Ηράκλειο (όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι), σκέφτονται και την Α1 , καθώς υπήρξαν συζητήσεις με την διοίκηση του Πανελληνίου, ώστε να αγωνιστεί η ομάδα (με προϋποθέσεις μπάτζετ, χορηγών,γηπεδικού) στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας μας.
Να ενημερώσουμε όμως ότι ο Πανελλήνιος μιλά και με άλλες ομάδες (Λαμία) , και μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο πρόεδρος του Ηράκλειο Παντελής Ρυακυωτάκης τόνισε για το θέμα:

«Από εδώ και πέρα και μετά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας που επισημοποιεί την άνοδό μας στη Β’ Εθνική, θα συνεδριάσει η επιτροπή μπάσκετ του Ηράκλειο, θα ελέγξει όλα τα δεδομένα, θα λάβει υπόψη τις όλες τις παραμέτρους και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε τα ζητήματα σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική χρονιά».


Για την άνοδο του Ηράκλειο στην Β΄Εθνική μίλησε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Νίκος Τούλης στον Αthletic Radio 104,2.
Για την άνοδο της ομάδας στην Β΄Εθνική μετά τα νέα δεδομένα…

Μετά την ήττα από το Φιλαθλητικό μας στερήθηκε η ευκαιρία να πάρουμε την απευθείας άνοδο. Είναι αλήθεια ότι στενοχωρηθήκαμε ιδιαίτερα γι’αυτό και κυρίως γιατί δεν  μπορέσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο. Έτσι οδηγηθήκαμε στα μπαράζ, βγήκαμε πρώτη και μετά την άρνηση της Ολυμπιάδας να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΒΈθνικής θα πάρουμε την θέση της. Είναι πραγματικά μια δικαίωση. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από όλους όσους ασχολούνταν με την ομάδα με στόχο την άνοδο. Είναι μια δικαίωση που έχουν όλοι μερίδιο.

Για το γεγονός ότι η ομάδα με μόλις τρεις ήττες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κόντεψε να χάσει την άνοδο…

Είχαμε τρεις ήττες κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αν νικάγαμε τον Φιλαθλητικό θα πανηγυρίζαμε μαζί με τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε και αυτό μας στεναχώρησε ιδιαίτερα. Τέλος πάντων, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Για το προγραμματισμό της ομάδας τη νέα σεζόν…

Οι διοικούντες της ομάδας κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να επιτευχθεί ο στόχος. Οι άνθρωποι ήταν πάντα κοντά στην ομάδα. Υπάρχει οργάνωση, με παράγοντες που βοηθάνε την ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος μπορεί να λείπει και από εκεί και πέρα θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Αυτοί που θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα μπάσκετ  πρέπει και να βοηθήσουν.

Για το στόχο της ομάδας τη νέα σεζόν που θα την βρει στην Β΄ Εθνική…

Ο στόχος θα τεθεί από την διοίκηση. Ήδη υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Θα κάτσουμε όλοι στο τραπέζι και από εκεί και πέρα δουλειά και μόνο δουλεία. Έχουν γίνει συζητήσεις από την πρώτη μέρα που βγήκαμε πρώτοι στα μπαράζ και ξέραμε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστούμε στην Β΄Εθνική. Εμείς θα κοιτάξουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που θα μας τεθούν.

Για το γεγονός πως τον είδαμε φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του από διάφορα πόστο και αν η νέα χρονιά θα τον βρει στον πάγκο της ομάδας…

Θα είμαι το Ηράκλειο και τη νέα χρονιά αλλά δεν ξέρω σε ποιο πόστο.


Για την πολύ καλή χρονιά όλων των ομάδων της Κρήτης της αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε…

Θα έλεγα ότι οι ομάδες είχαν επιτυχίες και όχι το Κρητικό μπάσκετ. Μετά από 27 χρόνια οι μικροί του Εργοτέλη έφεραν ένα μετάλλιο. Αυτή είναι επιτυχία για το Κρητικό μπάσκετ. Θα χαρώ που μετά το 2012 αλλάζει ο κανονισμός και θα χρειάζεται η κάθε ομάδα να έχει 4 παιδιά από τις ακαδημίες, 4 Κρητικοπουλα δηλαδή  στην δωδεκάδα της. Υπάρχει μια καλή οργάνωση και ελπίζω να γίνονται βήμα προόδου. Χαίρομαι με κάθε επιτυχία των ομάδων μας αλλά να δουλέψουμε και στην παραγωγική διαδικασία. Χρειάζεται δουλειά και οι κόποι ανταμείβονται.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελικα αν δεν ειναι επιτυχια των ομαδων της ΚΡΗΤΗΣ , επιτυχια του ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, τοτε ολοι ζουμε σε αλλη χωρα και ο κ. Τουλης ειναι στην ΚΡΗΤΗ..

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο Τούλης και τα λογια του κρυβουν μια σοφία ,επιτυχίες του κρητικού μπάσκετ ειναι για φέτος ιεραρχικά :
1)Η τρίτη θέση του παιδικού του Εργοτέλη
2)Η τέταρτη των κορασίδων του Αρκαδίου
3) Η κλήση του Παπαδούλη στην παμπαίδων
4)αλλά και του Βασιλειάδη στην εφήβων της Ιεράπετρας

όσον αφορά της ομάδες επιτυχία πιστευω οτι είναι αν στηρίζεται κατα βάση σε κρητικούς παικτες και καταφέρει π.χ. αν σωθεί δηλαδή φέτος ο Ηρόδοτος στην Γ' εθνική με τους παικτες του τοπικού που αγοράζει θα ειναι "μια κρητική επιτυχία".

Ανώνυμος είπε...

η μονη απανατηση στον κ. Τουλη,οτι δεν φτανει η αλαεπου τα κανεικρεμασταρια..αρκετα..ωρα για απο συνταξη..