29ο Εργασιακό τουρνουά μπάσκετ ΔΑΟΗ | Οι παλαίμαχοι FOROUM ΟΦΗ τον τίτλο !!!

Ολοκληρώθηκε το 29ο εργασιακό τουρνουά του ΔΑΟΗ  με την διεξαγωγή του μικρού (ΣΥΔΚΑΚ-Σκακιστικός ) και μεγάλου τελικού μεταξύ των παλαίμαχων Ηροδότου και  FOROUM  ΟΦΗ, με νικητές τους ασπρόμαυρους  με σκορ 49-39.

To  δελτίο τύπου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ αναφέρει:






Με τον τελικό αγώνα μεταξύ παλαιμάχων ΟΦΗ και παλαιμάχων ΗΡΟΔΟΤΟΥ (κλειστό Αλικαρνασσού 21.00 ) ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 4/7 το 29Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ που διοργάνωσε ο ΔΑΟΗ για το 2011, και βρήκε νικήτρια την ομάδα των παλαιμάχων ΟΦΗ με σκορ 49-39 (13-15,08-22,10-07,08-05) - μετά από ένα όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι - παρουσία αρκετών φίλων των ομάδων και του αθλήματος (περίπου 300 θεατές ) , 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΟΦΗ (κόουτς: Λιόντας Γ)Γωνιωτάκης 10(2τρ ) Δελατόλας 14(1τρ) Βεργετάκης 5 Μαρης 2 Βαρδαβάς11 (3τρ) Μπαντάς 7 Επταμηνιτάκης Βλαχάκης Σκεπασιανός Ζερβάκης Τσακαλάκης Μαριδάκης

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ (κόουτς: Μπαλαμούτσος Ν)Κονσολάκης 6 Βαλαμουτσουνος 11 Τσαγκαρακης 7 (1τρ) Χουμας 9(1τρ) Μπαξεβάνης 6(1τρ) Παπαδάκης Καιταντζής Κτενιαδάκης Σακουλάκης Καρλής Κονιδάκης Πασχαλίδης

Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία κ.κ. Γιαννακουδάκης , Βαλούρδος.
-Μετά το τέλος του αγώνα , οι κκ Βαρδαβάς Κωνσταντίνος , Φανουράκης Δημήτρης ,Δραμητινός Μανώλης , Γκίζης Νίκος ,Κοκολάκη Στέλλα , Βουρεξάκης Γιώργος , Συνάνης Σωτήρης , Καβουσανός Γιώργος , απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες σε όλες (27) τις συμμετέχουσες ομάδες και αναμνηστικά κύπελλα μετάλλια και διπλώματα στις (3) πρώτες ομάδες του τουρνουά . Αναμνηστικά μετάλλια απονεμήθηκαν στους προπονητές των ομάδων ,διαιτητές και κριτές του αγώνα
-Επίσης στην παραπάνω εκδήλωση απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και στους κκ. Μαγγανά Ανδρέα ,Κοκκινίδη Αντώνη Σταυρουλάκη Βαγγέλη , Σταθάκη Μάνθο για την πολύχρονη συμμετοχή και προσφορά τους στα εργασιακά τουρνουά μπάσκετ .

-Του τελικού προηγήθηκε ο μικρός τελικός μεταξύ των ομάδων ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ και ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ με νικήτρια την πρώτη ομάδα με σκορ 56-55.
-Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν 27 φορείς-ομάδες, με 351 αθλητές- εργαζόμενους και διεξήχθησαν 128 αγώνες σε διάστημα 5 μηνών.


ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  29ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2011 

ΘΕΣΗ         ΟΜΑΔΕΣ

1. ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ  FOROUM  ΟΦΗ
2.ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
3.ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
4.ΣΥΔΚΑΚ
5.126 ΣΜΗΝΑΡΧΙΑ ΜΑΧΗΣ
6.ΕΛΜΕ
7.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ-ΛΟΓΙΣΤΕΣ
8.ΑΡΒΕΙΟΣ ΖΕΥΣ
9.ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ
10.ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
11.ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
12.ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
13.ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΘΛΕΣΗ
14.ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
15.ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
16.ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ
17.Υ.Π.Α
18.ΤΕΕΤΑΚ
19.ΟΤΕ
20.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
21.ΚΤΙΣΤΩΡ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
22.ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΝΔΡΟΓΕΑ
23.ΑΣΤΟΡΙΑ HOTEL
24.ΚΑΛΤΣΕΤΤΟ
25.ALFA BANK
26.ΕΛΚΕΘΕ - ΕΝΥΔΡΕΙΟ
27.I.T.E
Ο Αθλητικός Οργανισμός συγχαίρει και ευχαριστεί όλες τις ομάδες και τους αθλητές που συμμετείχαν στο 29Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2011 καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση διεξαγωγή και επιτυχία του τουρνουά.
Εύχεται σε όλους υγεία δύναμη και καλό καλοκαίρι.
Ραντεβού στο επόμενο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2012.
-Για περισσότερες φωτογραφίες στο facebook, μεταβείτε http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1813563818186.2095793.1212772111

Σχόλια από kritikobasket

Στο κατάμεστο απο φίλους του μπάσκετ (που θα το ζήλευαν ομάδες Εθνικών κατηγοριών), κλειστό Μ.Μερκούρη, οι παλαίμαχοι  FOROUM  ΟΦΗ, ξεκίνησαν εντυπωσιακά,( ημίχρονο 21-37) διατηρώντας μέχρι τέλους το προβάδισμα, παρά την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Ηροδότου να  ανατρέψουν την κατάσταση.
Η ποιότητα του αγώνα ήταν πολύ καλή, καθώς σε ορισμένα σημεία του δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αγώνα Εθνικής κατηγορίας, αποζημιώνοντας, όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε.Βέβαια σε αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο "τα ονόματα" των δυο αντιπάλων.Αξιοσημείωτο ότι και οι δυο ομάδες, χρησιμοποίησαν λίγους παίκτες, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα.
Δυο λόγια για την αγωνιστική αξία ορισμένων παικτών:
Μ.Επταμηνιτάκης , ήταν η ευχάριστη έκπληξη του τελικού, καθώς,  αν και αποντος εντυπωσίασε με το αγωνιστικό του πάθος το μεστό παιχνίδι του, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του.
Ν.Δελατόλας, ήταν αυτός που ξέραμε και θαυμάζαμε με την φανέλα του ΟΦΗ.Ουσιαστικός εντυπωσιακός, παρά το πολύ (και ενίοτε αντιαθλητικό) "ξύλο" που έφαγε.
-Ο πρόεδρος του ΔΑΟΗ και παίκτης του   FOROUM  ΟΦΗ Κ.Βαρδαβάς
, είχε το "κρύο αίμα" και σκότωσε τον αντίπαλό του, ψαλιδίζοντας όποια όνειρα για την νίκη.
-Συγκινητικός και μαχητικός ο Τ.Μπαντάς, τα έδωσε όλα, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ελέγχοντας, όλη την....αεροπορία στα δυο καλάθια.
-Εκπληκτικής ποιότητας παίκτης ο Α.Βεργετάκης, χάρισε στο κοινό πολλές φορές δείγματα του σπουδαίου ταλέντου που διαθέτει, βοηθώντας παράλληλα ουσιαστικά την ομάδα του.

-Τέλος ο ιθύνων νους  και καθοδηγητής της ομάδας Γ.Γωνιωτάκης, πρόσθεσε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του.

-Οι παλαίμαχοι του Ηροδότου ήταν αντάξιοι και ισάξιοι αντίπαλοι του τελικού.

Βαλαμούστουνος θύμισε τον παίκτη που όλοι θαυμάζαμε τόσα χρόνια στα ανδρικά της ΕΚΑΣΚ.
Τσαγκαράκης με το εκπληκτικό του ταλέντο, έδειξε αυταπάρνηση, πάθος και ουσία.
-Σαν το παλιό καλό κρασί ο Χουμάς, όσο παλιώνει, γίνεται καλύτερος.
-Ουσιαστικός σοβαρός και με μπόλικη δουλειά ο Μπαξεβάνης.
-Η χαρά του κάθε προπονητή είναι ο Κονσολάκης καθώς μεταφέρει στο παρκέ όλες τις εντολές του, ενω παράλληλα η άμυνά του είναι για σεμινάριο.
-Βοήθησαν πολύ "από τον πάγκο" οι  Καιτατζής,Κτενιαδάκης.

-Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα, ο προπονητής των παλαιμάχων  FOROUM  ΟΦΗ, κος Γ.Λιόντας δήλωσε: "Ξεκινήσαμε μια σοβαρή προσπάθεια, προσπαθώντας να δουλέψουμε όσο πιο επαγγελματικά γινόταν, αν και οι πολλές υπορεώσεις των παικτών μου, δεν το επέτρεπαν συχνά αυτό.Είμαστε μια οικογένεια, ενω τα παιδιά έδιναν στον κάθε αγώνα τον καλύτερό τους ευατό.Θα συνεχίσουμε και του χρόνου, συγχαρητήρια στα παιδιά, συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο, καθώς είναι σπουδαία ομάδα, συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες της διοργάνωσης".
-Ο αρχηγός των Παλαιμάχων FOROUM  ΟΦΗ Νίκος Μαρής δήλωσε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.Ευχαριστώ τους κουτς Λιόντα, Γαλυφιανάκη, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου.Θέλω όμως ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του FOROUM κο Ευριπίδη Χαιρέτη, για την στήριξη που μας παρείχε".
-Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για τον Ν.Γαλυφιανάκη που έδωσε το παρών σε όλους σχεδόν τους αγώνες της ομάδας του, ενώ τα εύσημα πρέπει να πάρει δικαιωματικά ο εφορος της ομάδας κος Κωσταντίνος Παντατοσάκης, που με πολλή δουλεία και λίγα λογια πρόσφερε πολλά.
-Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες των παλαιμάχων FOROUM  ΟΦΗ, πανηγύριζαν σαν μικρά παιδιά την επιτυχία τους, και ολοι μαζί γλέντησαν μέχρι πρωίας, την κατάκτηση της πρωτιάς στο μαγαζί (ποιό άλλο;) του χορηγού τους κου Ε.Χαιρέτη στο FOROUM στο Τάλως Πλάζα.
- Για την κατάκτηση της πρωτιάς των παλαιμάχων FOROUM  ΟΦΗ, αναφέρεται και το επίσημο σαιτ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Διαβάστε την εξέλιξη  του αγώνα λεπτό προς  λεπτό, οπως την "είδε" το basketball.gr :
"Το παιχνίδι :

1η περίοδος – Καταιγισμός τριπόντων 

-Το τζάμπολ το διεκδίκησαν Βεργετάκης και Μπαξεβάνης με νικητή τον Βεργετάκης αλλά την πρώτη επίθεση  να ανήκει στον Ηρόδοτο.
-Στην επίθεση που εκδήλωσε ο Ηρόδοτος αποδέκτης ήταν ο Χουμάς που αστόχησε και στην συνέχεια με καλή άμυνα του Ηροδότου ξεχύνονται στον αιφνιδιασμό αλλά ο Τσαγκαράκης κάνει βήματα.
-Επίθεση για τους παλαιμάχους του ΟΦΗ και ο Γωνιοτάκης σουτάρει τρίποντο και αστοχεί με υποψία φάουλ. Ο Τσαγκαράκης του Ηροδότου αστοχεί σε μπάσιμο στον αιφνιδιασμό και στην συνέχεια κάνει φάουλ στον Δελατόλα.
-Πρώτο καλάθι του αγώνα μετά από 2 :50 λεπτά από τον Δελατόλα και μάλιστα τρίποντο και ο πάγκος του ΟΦΗ σηκώνετε όρθιος .
-Ο Ηρόδοτος προσπαθεί να βάλει την μπάλα μέσα στην ρακέτα με τον Βαλαμούτσουνο αλλά ο Βεργετάκης τον σταματάει με φάουλ.  Στην επαναφορά ο Μπαξεβάνης είναι άστοχος και ο Κονσολάκης ανακόπτει τον αιφνιδιασμό του ΟΦΗ με φάουλ. Ο ΟΦΗ έχει την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ αλλά ο Βεργετάκης από εύκολη θέση είναι άστοχος.
-Έχουν περάσει 3:42 και ακόμα να σκοράρει ο Ηρόδοτος που το ξεκίνημα του είναι πολύ  αγχωτικό. Έχει την μπάλα ο Μπαξεβάνης και ο Μπαντάς τον ανακόπτει με φάουλ και πάλι στην επαναφορά ο Χουμάς είναι άστοχος για 3.
- 4 :55  Ο ΟΦΗ είναι στην επίθεση και γυρνάει ωραία την μπάλα και στην αναστροφή που κάνει ο Ηρόδοτος μένει μόνος ο Γωνιοτάκης για να κάνει το 6-0 με τρίποντο.
- 4 :19 Επιτέλους καλάθι για τον Ηρόδοτο με τον Νίκο Χουμά που μειώνει σε 6-2. Συνεχίζει να μειώνει ο Ηρόδοτος με τον Μπαξεβάνη να κάνει το 6-5 με τρίποντο από την κορυφή.
- 3:04 Ο βαρδαβάς είναι μόνος του στα 6.75 και σουτάρει  για 3 και ευστοχεί με ταμπλό.
-Γρήγορη επίθεση για τον Ηρόδοτο και τρίποντο από τον Τσαγκαράκη για το 9-8.
Φάουλ στον Δελατόλα και με  ½ βολές κάνει το 10-8.

-Ξανά τρίποντο με τον Λουκά Βαλαμούτσουνο να βάζει μπροστά στο σκορ τον Ηρόδοτο με 11-10.
-Πολύ δυναμικά μπαίνει στην φάση ο Δελατόλας και με 2 επιθετικά ριμπάουντ κερδίζει φάουλ και μπροστά ο ΟΦΗ με 12-11.
-Ο αρχηγός του Ηροδότου με δυναμικό μπάσιμο τρυπάει την άμυνα του ΟΦΗ και μπροστά ο Ηρόδοτος 13-12. Το γήπεδο ξεσηκώνετε για τα καλά…
Στην τελευταία επίθεση όμως ο Βεργετάκης με φοβερό μπάσιμο από την baseline βάζει καλάθι και παίρνει και το φάουλ και βάζει μπροστά τον ΟΦΗ με 15-13.

Πρώτοι σκόρερ : Τσαγκαράκης 5π. (Ηρόδοτος)- Δελατόλας 6π.(ΟΦΗ)





2η περίοδος – Άνοιξε η ψαλίδα  

-Ο ΟΦΗ ξεκινάει και αυτό το δεκάλεπτο δυναμικά με τον Βεργετάκη να κλέβει και να τελειώνει τον αιφνιδιασμό με μπάσιμο για να απαντήσει ο Κονσολάκης με τον ίδιο τρόπο και να κάνει το 15-17.
-Στην συνέχεια φάουλ του Κονσολάκη στον Δελατόλα  αλλά προσπαθώντας να τελειώσει την φάση χάνει το σουτ.  Στην επίθεση του Ηροδότου ο Βεργετάκης κλέβει αλλά χάνει την μπάλα στην επίθεση.
-Ο Βαλαμούτσουνος σε μια προσωπική ενέργεια και σε off-balance σουτ αστοχεί και ο Βαρδαβάς στην επίθεση στο  δεύτερο σουτ 3ων πόντων που επιχειρεί ευστοχεί και πάλι με ταμπλό   15-20.
-Στην επόμενη φάση κάνει αντιαθλητικό στον Βαλαμούτσουνο που με ½  μειώνει σε 16-20.

Μπλάκ-άουτ για τον Ηρόδοτο
-Ξεχύνετε στον αιφνιδιασμό ο ΟΦΗ με τον Δελατόλα και με απότομο σταμάτημα μπροστά στον αμυντικό κάνει το 16-22 υπέρ του ΟΦΗ.
-Ξανά αιφνιδιασμός για τον ΟΦΗ με τον Γωνιοτάκη να γράφει το 16-24. Ο Ηρόδοτος είναι χαμένος στο συγκεκριμένο διάστημα και αφού έχουν χάσει άλλη μια επίθεση ο Βαρδαβάς βάζει το τρίτο του τρίποντο και κάνει το 16-27.
-Μειώνει προσωρινά ο Κονσολάκης με μπάσιμο 18-27 αλλά στην επόμενη επίθεση ο Μπαντάς κάνει το 18-29 από τα 6 μέτρα.
-Απάντηση από τον Λουκά για το 20-29 αλλά ο Μπαντάς απαντάει ξανά με γκολ φάουλ μετά από πάσα του Επταμινιτάκη και το σκορ μεγαλώνει και άλλο 20-32.
-Με την είσοδο του στο παρκέ ο Μαρής κάνει το 34-20 με σουτ από τα 6 μέτρα και ο Γωνιοτάκης συνεχίζει το επιθετικό κρεσέντο του ΟΦΗ και με τρίποντο κάνει το 20-37.
-Με την βολή του Μπαξεβάνη ο Ηρόδοτος έκλεισε το καταστροφικό δεκάλεπτο με 21-37.

Πρώτοι σκόρερ : Βαλαμούτσουνος 6π. (Ηρόδοτος )- Βραδαβάς 9π.(3 τρίποντα ) (ΟΦΗ )




3η περίοδος –  Διατήρησε την διαφορά ο ΟΦΗ 

-Πρώτη επίθεση για ΟΦΗ και τελειώνουν τα 24 δεύτερα.  Στην επίθεση ο Ηρόδοτος αλλά ο Τσαγκαράκης είναι άστοχος και στην επόμενη είναι ξανά άστοχος χωρίς να μπορεί να το εκμεταλευτεί ο ΟΦΗ αφού ο Γωνιοτάκης κάνει βήματα.

-5:53 O Ηρόδοτος χάνει άλλη μια επίθεση  και τα πράγματα αρχίζουν να στενεύουν για την ομάδα της Αλικαρνασσού.
-Ο Δελατόλας συνεχίζει απτόητος και κάνει το 21-39.
- Επιτέλους απάντηση από τους γηπεδούχους με τον Μπαξεβάνη να μειώνει σε 23-39. Φαίνεται ότι ξυπνάει ο Ηρόδοτος με το τρίποντο του Βαλαμούτσουνου στην επίθεση που ακολούθησε.
-Δεν κράτησε για πολύ η αντεπίθεση με τον Μπαντά να κάνει το 26-41.
-Ο Χουμάς με ωραία προσπάθεια βάζει ένα έμμεσο τρίποντο και ο Ηρόδοτος φτάνει στο -12 από τον αντίπαλό του.  Ο Μπαξεβάνης έχει την ευκαιρία να μειώσει αλλά οι 2 βολές που επιχείρησε ήταν άστοχες.
-Η επόμενη φάση είναι καθοριστική αφού μετά από καλή άμυνα του Ηροδότου γίνετε φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο στον Γωνιοτάκη που εκτελεί 3 βολές με τις 2 εύστοχες.
-Ο Κονσολάκης μειώνει με ωραίο μπάσιμο και ο Δελατόλας με μια βολή αυξάνει και άλλο την διαφορά.
Τέλος δεκαλέπτου 31-44.

Τελος 3ου  31-44 υπέρ του ΟΦΗ

Πρώτοι σκόρερ : Βαλαμούτσουνος 9 π. (Ηρόδοτος)- Δελατόλας 11π.(ΟΦΗ)




4η περίοδος -  Τελική αντεπίθεση από Ηρόδοτο και πρωταθλητής ο ΟΦΗ


-Ξεκινάει με τον Ηρόδοτο στην επίθεση και τον  Χουμά εναντίων όλων  να γράφει το  33-44. Βήματα ο Μπαντάς στην επίθεση του ΟΦΗ και στην αντεπίθεση ο Τσαγκαράκης που είχε -συγίσει για 2 δεκάλεπτα κάνει το 35-44 και οι γηπεδούχοι μειώνουν μετά από πολύ ώρα κάτω από τους δέκα πόντους.  Υπάρχει και συνέχεια με τον Χουμά να κάνει το 37-44 5:32 πριν την λήξη του τελικού.
-Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και η ανατροπή φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη για τον Ηρόδοτο. Τα συνεχόμενα λάθη διατηρούσαν τον ΟΦΗ μπροστά με διαφορά ασφαλείας.
3:03  Το επιθετικό φάουλ του Μπαξεβάνη ουσιαστικά δίνει τον τίτλο στον ΟΦΗ.  Ο ΟΦΗ κερδίζει βολές με τον Δελατόλα και με 1 βολή κάνει το 37-45.

-Τα λάθη συνεχίζονται για τον Ηρόδοτο που δεν είχε την ψυχραιμία να κοντρολάρει το παιχνίδι του με τον Κονσολάκη να κάνει λάθος πάσα αιφνιδιασμού και με το φάουλ στην συνέχεια του ίδιου αποβάλλεται από το παιχνίδι.
Μπάσιμο του Βαλαμούτσουνου και 39-45 και απάντηση του Δελατόλα με μια βολή. Το σκορ είναι 39-46…

-Την τελευταία πινελιά έγραψε ο Βαρδαβάς πάλι με τρίποντο και το τελικό σκορ έγινε 39-49.

Πρώτοι σκόρερ : Βαλαμούτσουνος 11 π. (Ηρόδοτος)- Δελατόλας 13π.(ΟΦΗ)

Ο ΟΦΗ πρωταθλητής Εργασιακού 2010-2011.


Η πολύ καλή απόδοση του Δελατόλα  έγειρε  την πλάστιγγα υπέρ του ΟΦΗ αφού ο παλαίμαχος γκαρντ έδειξε ότι είναι σε τρομερή κατάσταση.  Κρυφό όπλο για τον ΟΦΗ ο Βαρδαβάς που κατάφερε να σκοράρει 12 πόντους με 4 τρίποντα!. Από τον Ηρόδοτο πρώτος σκόρερ ο Βαλαμούτσουνος με 11 και τον ακολούθησε ο Χουμάς με 9 και ο Τσαγκαράκης με 7".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έπαιζε και ο Βεργετάκης, ο οποίος τα πήγε περίφημα και κυριάρχησε κάτω από το καλάθι, θα έπρεπε να τον αναφέρετε πρώτο πρώτο, όλη την βρώμικη δουλειά έκανε

Ανώνυμος είπε...

Επισης υπηρχε και ο μικρος τελικος,στον οποιο εγινε ενα πολυ καλο παιχνιδι αναμεσα σε δυο πολυ καλες ομαδες και ειναι ΚΡΙΜΑ που τον ξεχασατε εντελως!Μεγαλο φαουλ!!!!!