ΑΓΟΡ | Κυριακόπουλος-Κούμουλος :"θα πάμε το Ρέθυμνο εκεί που ανήκει"

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και το Ρέθυμνο βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Α2.Για τα δυο παιχνίδια που απομένουν οι Γ.Κυριακόπουλος, Γ.Κούμουλος (που μαζί με τον Στέργιο Κουφό ήταν στην ομάδα του τελικού κυπέλλου), έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Ο Γιάννης Κυριακόπουλος είναι από τους παίκτες κλειδιά του Ρεθύμνου φέτος στην προσπάθεια της ομάδας της Κρήτης για άνοδο στην Α1.
Ο Έλληνας γκαρντ σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Αρκαδικό υπογράμμισε αναλυτικά: «Μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στον πόντο, παίζαμε ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας και δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Όλα τα παιδιά, ο προπονητής μας, οι συνεργάτες του, ο κόσμος από το πρώτο λεπτό τα δώσαμε όλα και πιστεύω ότι δίκαια επικρατήσαμε. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, αν και ήρθαν τα καλά νέα από τις Σέρρες, γιατί μαθηματικά θέλουμε να κάνουμε ακόμη μία νίκη.
Σκοπός μας είναι να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια, για να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα και να αποδείξουμε ότι είμαστε άξια σε αυτή τη θέση που βρισκόμαστε. Από την αρχή το είχαμε σαν κρυφό όνειρο. Εγώ και ο Γιώργος (σ.σ. Κούμουλος) μαζί με τον κόουτς που ήμασταν στην ομάδα του τελικού, ήρθαμε εδώ για να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει».

Γιώργος Κούμουλος ωστόσο παραμένει προσγειωμένος, καθώς τόνισε ότι υπάρχει δρόμος ακόμη για την κατάκτηση της ανόδου «Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε τις δύο νίκες, σαν να μην έχει γίνει η νίκη της Νήαρ Ηστ μέσα στις Σέρρες. Οφείλουμε στους εαυτούς μας να πάρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια. Πραγματικά καταθέσαμε την ψυχή μας, τρέξαμε, βάλαμε κάποια εύκολα σουτ, το αγαπημένο μας παιχνίδι στα τρίποντα. Χτυπήσαμε στο ποστ απ με τον Νταμίρ που ήταν καταπληκτικός.
Όλα τα παιδιά έκαναν φοβερή προσπάθεια, ο κόουτς, πιστεύω ότι ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις εντολές του και κατακτήσαμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Έχει δρόμο ακόμη. Μπορεί να σας ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά μαθηματικά για να ανέβουμε στην Α1, θέλουμε μία ακόμη νίκη. Να κυνηγήσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια για τον κόσμο μας και πάνω από όλα για τους εαυτούς μας, για αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει».
Πηγή :reth.gr




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.