Εργοτέλης | Επιστροφή στο παρκέ, εν αναμονή συζητήσεων.

Η χρονιά έκλεισε θετικά για τον Εργοτέλη καθώς οι κιτρινόμαυροι παρέμειναν στην κατηγορία τερματίζοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας. Οι παίκτες την Κρητικής ομάδας επέστρεψαν  στο Ηράκλειο, καθώς ξεκινά το μεταβατικό στάδιο προπόνησης προκειμένου να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Εξάλλου, την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση του Γιώργου Μακράκη με τη διοίκηση του Συλλόγου όπου θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος και θα καταστρωθεί το πλάνο για την επόμενη χρονιά. Αυτή τη στιγμή η παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο.
-Στόχος, πάντως, στον Εργοτέλη είναι να διατηρηθεί αναλλοίωτος ο κορμός της φετινής ομάδας και να προωθηθούν κάποια παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου.
O Γιώργος Μακράκης  είχε δηλώσει πρόσφτα , στο basketblog.gr τις παρακάτω σκέψεις : "Στόχος μας του χρόνου θα είναι να παρουσιαστούμε το ίδιο καλοί και να τερματίσουμε ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία. Το πιο σημαντικό όμως από εδώ και πέρα θα είναι ο Εργοτέλης να δείξει μία σταθερότητα και διάρκεια στα επόμενα χρόνια.

Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον ανήκει στην ομάδα καθώς πέρα από τους ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ, υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά στα τμήματα υποδομής που αν δουλέψουν σωστά θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά της ομάδας".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.