Ηράκλειο Μ.Δημητριάδης | "Κάλεσμα νίκης στον αγώνα της χρονιάς".

Αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας του είναι την Κυριακή το Ηράκλειο.Μέσα σε 40 (η και παραπάνω) αγωνιστικά λεπτά, θα κριθεί αν θα μπορέσει, να βρεθεί μπροστά στην μεγαλύτερη επιτυχία του τα τελευταία χρόνια  και καταφέρει να...ανέβει το σκαλοπάτι της Γ΄Εθνικής και να βρεθεί του χρόνου στην Β΄Εθνική.

Ο κ.Δημητριάδης με τον βοηθό του Β.Ράλλη
Δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι παίκτες ,προπονητές, διοίκηση και φίλοι της ομάδας ζουν και αναπνέουν το παιχνίδι της Κυριακής με τον συγκάτοικο τους στην κορυφή της Βαθμολογίας, Φιλαθλητικό.
Για το παιχνίδι αυτό μίλησε στο kritikobasket.gr, ο..αρχιτέκτονας της ομάδας Μανόλης Δημητριάδης.
-Κύριε Δημητριάδη πως είναι η αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση της ομάδας, λίγες ώρες πριν τον...τελικό ;
"Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη αγωνιστικά και ψυχολογικά.Σε αυτά τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να πεις τίποτα  για την ψυχολογία της ομάδας.τα παιδιά γνωρίζουν  και αναλαμβάνουν το βάρος  και τη σημασία του μεγάλου αυτού αγώνα.
Αγωνιστικά σίγουρα θα αγωνιστεί ο Στεφανάκης, ενώ για τον Χαρίση, οι πιθανότητες είναι πενήντα-πενήντα.Το βράδυ της Πέμπτης  θα μπορούμε να ξέρουμε περισσότερα κι αν  θα μπορέσει να αγωνιστεί".
-Που νομίζετε ότι θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής ;
Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.Ο Φιλαθλητικός είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που τρέχουν πολύ, ενώ παίζουν και με ένστικτο.Αγαπά το ελεύθερο μπάσκετ.Από την άλλη εμείς είμαστε ομάδα με εμπειρία αλλά που μπορεί να τρέξει όταν χρειαστεί.Μπορούμε να διαχειριστούμε  όποιες καταστάσεις δημιουργηθούν στον αγώνα.Όπως κι αν έχει, θεωρώ ότι η ομάδα που θα επιβάλει τον ρυθμό της, αυτή θα είναι η νικήτρια".
-Φέτος η Κρήτη γνωρίζει για πρώτη φορά στην μπασκετική της ιστορία μεγάλες στιγμές καθώς όλες οι ομάδες του νησιού σημειώνουν επιτυχίες.Τι έχετε να πείτε γι αυτό ;
"Το Κρητικό μπάσκετ φέτος δίνει ισχυρό παρών σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες.Ο ΑΓΟΡ του Σ.Κουφού θα ανέβει για μένα στην Α1.Ο ΟΦΗ από του χρόνου  θα αγωνίζεται στην Α2, ενώ κι ο Εργοτέλης παρέμεινε στην κατηγορία.Επίσης ένας εκ των  Ηροδότου η  Αναγέννηση θα ανέβει στην Γ΄Εθνική.Ελπίζουμε πως κι εμείς θα είμαστε του χρόνου στην Β΄Εθνική κατηγορία. Αρα πέντε ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες από την Κρήτη, παρά τις όποιες ενστάσεις για την σκοπιμότητά τους, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το Κρητικό μπάσκετ".
-Τι θα θέλατε να πείτε στον κόσμο που θα έρθει την Κυριακή να σας συμπαρασταθεί ;
"Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να πω στον κόσμο της πόλης του Ηρακλείου και της Κρήτης γενικότερα, ότι σε αυτό το παιχνίδι η παρουσία τους θα είναι απαραίτητη.Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου, ανεξάρτητα οπαδικής προέλευσης, να έρθει να στηρίξει τις προσπάθειές μας και να δώσει το σύνθημα της νίκης για την ομάδα μας.Γι αυτό κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους φίλους του μπάσκετ, να είναι μαζί μας την Κυριακή το απόγευμα στο Λίντο.Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ο μέσος όρος των 200 φιλάθλων που μας παρακολουθούσε μέχρι τώρα θα αυξηθεί κατά πολύ και θα δούμε ένα γεμάτο Λίντο".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.