Β.Βλάχος : "Ο στόχος επιτεύχθει" - Φιλική νίκη επι του Εργοτέλη 88-75.

Μετά την θεαματική στροφή στο βιραζ ( με την νίκη επί του Αίαντα Εύοσμου), η ομάδα μας μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικης.

Στα τρία παιχνίδια που απομένουν, οι "ασπρόμαυροι" θα επιδιώξουν το 3Χ3 που θα τους χαρίσει το πρωτάθλημα.Έτσι η προετοιμασία για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, μπορεί να ξεκίνησε την Τρίτη... χαλαρά, αλλά την Τετάρτη, η ομάδα μας έκανε ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι στην ομάδα του Εργοτέλη.Χθες με τους "κιτρινόμαυρους" (88-75) η ομάδα μας έπαιξε γρήγορα και ήταν φανερό πως επιδιώκει να παίξει σε ακόμη υψηλότερες στροφές. Με πίεση στην άμυνα και πρώτη επιλογή την αξιοποίηση του ανοικτού γηπέδου, ο Βαγγέλης Βλάχος και οι παίκτες του, επιδιώκουν να διατηρηθούν σε υψηλά στάνταρ, όσο δύσκολο κι αν είναι.          


Στο χθεσινό φιλικό υπήρχε συμμετοχή απ΄ολους τους παίκτες μας εκτός του Μίλαν Ψάλτου, που αντιμετώπισε μια μικρή γαστρεντερίτιδα.Αναφορικά με το παιχνίδι, οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για 36΄, όπου οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα με 72-68.Ένα σερί όμως της ομάδας μας με 20-3 διαμόρφωσε το τελικό 88-75.
Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αίολο Τρικάλων, ο προπονητής της ομάδας μας κ.Β.Βλάχος μας δήλωσε :
"Ο βασικός στόχος επετεύχθη.Τώρα θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε το νέο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το 3Χ3 στις νίκες, αρχής γενομένης από τον Αίολο.Είμαστε κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο δυσκολίας για εμάς.Για να αντεπεξέλθουμε, θα παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, μέχρι το τέλος της σαιζόν.Πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο".
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί Σάββατο  21 Μαΐου στις 17:00 με διαιτητές Παπαφωτίου, Αναγνώστου (Γιαννακουδάκης)
Πηγή: ofibc.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.