ΣΥΔΚΑΚ | Με τον Δ.Χατζημάρκο στο προστάζ, οι Διαιτητές Κρήτη.

Με (μοναδικό) εκπρόσωπο από την Κρήτη, τον Δ.Χατζημάρκο, ο ΣΥΔΚΑΚ θα συμμετέχει στο στο προστάζ αξιολόγησης διαιτητών σε εθνικές κατηγορίες της ΟΔΚΕ στις 17 Μαΐου.
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου:
Την Παρασκευή 20/5/11 ξεκινά στην Αθήνα το προστάζ αξιολόγησης διαιτητών σε εθνικές κατηγορίες, που πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ Κρήτης αποφάσισε να στείλει προς αξιολόγηση το διαιτητή Χατζημάρκο Δημήτριο, που είναι κι ο μόνος που πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις αξιολόγησης που έχει θέσει η Ομοσπονδία.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων, το απόγευμα της Παρασκευής, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε γραπτές εξετάσεις επί του κανονισμού (25 ερωτήσεις με βάση τις 20). Αν επιτύχουν στο γραπτό τεστ, θα αγωνιστούν το Σάββατο το πρωί στο τεστ φυσικής κατάστασης (FIBA-παλίνδρομο). Αν επιτύχουν και σ’ αυτό, θα συνεχίσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας σε πρακτικές εξετάσεις (διεύθυνση αγώνα στο γήπεδο).
Τον υποψήφιο του Συνδέσμου μας θα συνοδεύσει ο πρόεδρος του ΔΣ κος Μαχαιριανάκης Μιχάλης, ο οποίος θα συμμετάσχει και στην επικείμενη συνέλευση όλων των Προέδρων συνδέσμων που θα παρευρεθούν.
Ευχόμαστε και στους δυο τους καλή επιτυχία.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.