Γ.Γωνιωτάκης : " Έχουμε ακόμα έξι τελικούς-Ομάδα με μέταλλο ο ΟΦΗ".

Ομάδα μέταλλο που στόχο έχει το πρωτάθλημα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελέδα της ομάδας του, ο β. προπονητής του Β.Βλάχου, Γ.Γωνιωτάκης.

Αντιγράφουμε:

Ο τρόπος που ηττήθηκε στην Ρόδο, έχει πειράξει τον προπονητή και τους παίκτες , αλλά το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και οι "ασπρόμαυροι" σκέφτονται το μέλλον.Όλοι στο ΒΑΚ, επικεντρώνουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Μ.Αλέξανδρο εντός έδρας.
Απουσίες από το παιχνίδι της Κυριακής δεν αναμένονται, καθώς μπορεί Μπάρδας (γόνατο) και Ψάλτου (μέση), να μην συμμετείχαν στην χθεσινή προπόνηση, αλλά αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρόν.
Το παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναμένεται να μην είναι ντέρμπι, αλλά ο βοηθός του Β.Βλάχου,, Γ.Γωνιωτάκης στις δηλώσεις που μας έκανε, δεν εφησυχάζει, το αντίθετο μάλιστα:
"Υπάρχουν ακόμα έξι παιχνίδια (σ.σ. δεν λογαριάζεται το έβδομο παιχνίδι με την Ολύμπια Λ.).Αυτά τα  παιχνίδια είναι ζωής και θανάτου, η ένταση είναι στο μάξιμουμ και η κάθε λεπτομέρεια μετράει.Έχομε ακόμα έξι τελικούς.Είμαστε ομάδα με μέταλλο και καρδιά.Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και θα το διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις."
Το παιχνίδι με τον Μ.Αλέξανδρο στο ΒΑΚ θα διεξαχθεί στις 17:00 .

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.