Μαζική συμμετοχή στο τουρνουά ΟΦΗ 3Χ3 στις εγκαταστάσεις στην Εφόδου.


Όλα είναι έτοιμα για το τουρνουά 3Χ3 στις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ στην Εφόδου, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου 2011.


Το τουρνουά αυτό που είναι το πρώτο Παγκρήτια που διοργανώνει ομάδα, απευθύνεται για όλον τον κόσμο, αγόρια και κορίτσια.Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ το άτομο ενώ στους νικητές θα μοιραστούν δώρα.
Η συμμετοχή των διαγωνιζομένων αναμένεται να πολύ μεγάλη καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις εκ των υπευθύνων του τουρνουά, κ.Γωνιωτάκη, έχουν εγγραφεί περί τα 400 άτομα περίπου από την πόλη του Ηρακλείου, ανεξαρτήτως  συλλογικών προτιμήσεων Το τουρνουά (σύμφωνα με τους υπεύθυνους) , θα χωριστεί σε δυο κατηγορίες :Το Σάββατο θα διεξαχθούν από τις 10:00 αγώνες μικρών ηλικιών, ενώ την επόμενη ημέρα, θα διεξαχθούν αγώνες μεγαλύτερων ηλικιών.Αξίζει να τονίσουμε την βοήθεια που προσέφεραν 21 χορηγοί, ώστε να διεξαχθεί άψογα το τουρνουά.
Τέλος δεν περνά απαρατήρητη και η βοήθεια της ΕΚΑΣΚ που με επίσημη ανακοίνωσή της συγχαίρει τον ΟΦΗ για το τουρνουά αυτό στην μνήμη του αείμνηστου Β.Παδουβά. Μάλιστα η Ένωση, στήριξε εμπράκτως την διοργάνωση αυτή,καθώς ανέβαλε όλους τους αγώνες των Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄στο Ν.Ηρακλείου, το Σαββατοκύριακο, ώστε τα παιδιά να μείνουν ελεύθερα από αγώνες και να διασκεδάσουν.
Όσοι.. πιστοί προσέλθετε λοιπόν, γιατί δεν θα προλάβετε.....


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.