Εργοτέλης | Μάνος Παπαδημητρίου: "Αγωνιζόμαστε για την νίκη σε όλα τα παιχνίδια".

(infobasket.gr-Ειρήνη Αγά):Ο Eργοτέλης δεν έχει σκοπό να παραδώσει τα όπλα άμαχος στο δρόμο της παραμονής. Αυτό άλλωστε απέδειξε και στην τελευταία εμφάνιση του επί της Λιβαδειάς στο κλειστό του Λίντο.


Το ίδιο δήλωσε και ο Μάνος Παπαδημητρίου στο infobasket.gr, ο οποίος με τη χθεσινή απόδοση του κατάφερε να ξεχωρίσει, βάζοντας και αυτός το δικό του λιθαράκι στο θρίαμβο απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του.

Σαν βγουν από αυτή τη “φυλακή” που λέγεται ζώνη υποβιβασμού και νιώσουν ασφαλείς, κάτι για το οποίο θα παλέψουν σκληρά οι Κρητικοί σύμφωνα με τον 29χρονο γκαρντ, τότε μόνο θα φύγουν οι… σκιές που τους ακολουθούν περπατώντας πια αγέρωχοι στη μεγαλόνησο.

«Ήταν κρίσιμο για εμάς το χθεσινό παιχνίδι με τη Λιβαδειά και έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε. Σίγουρα η διακοπή μας ευνόησε καθώς δουλέψαμε καλά αυτό το διάστημα, ώστε να μπούμε δυνατά στο ματς και να το κερδίσουμε. Θέλαμε σίγουρα να εξασφαλίσουμε τη νίκη και αναλόγως την έκβαση του παιχνιδιού είχαμε σκοπό πάρουμε και τη διαφορά, κάτι που τελικά 2-3 λάθη μας έγιναν αφορμή να μην το καταφέρουμε». Δήλωσε αρχικά ο αθλητής του Eργοτέλη για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου νότου  και συνέχισε:
«Όσον αφορά τα επόμενα παιχνίδια κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα αγωνιστούμε για να τα κερδίσουμε όλα. Η ομάδα όπως είπα, δούλεψε καλά και είναι σε άψογη κατάσταση αυτή την στιγμή. Η νίκη που επιτύχαμε βοήθησε στο να ανέβει η ψυχολογία μας και από εδώ και στο εξής πάμε να διεκδικήσουμε όλα τα ματς, ώστε να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε και να σωθούμε.

Για τη δική του προσφορά ο Μάνος Παπαδημητρίου ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι λόγο του τραυματισμού μου το καλοκαίρι στο παιχνίδι με το Ηράκλειο έκανα μια κοιλία με αποτέλεσμα να μην βοηθήσω την ομάδα όσο θα ήθελα. Ευτυχώς τώρα που οι αγώνες  είναι σημαντικοί  είμαι σε καλή κατάσταση και μακάρι όλα τα παιδιά να είναι υγιείς γιατί τους χρειαζόμαστε ανεξαιρέτως».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.