Γιώργος Γωνιωτάκης | "Έχομε δύσκολη συνέχεια".

 (basketblog.gr):Ο ΟΦΗ πλέον φαίνεται πως είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Α2, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας κρατούν χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας.
Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε και ο βοηθός προπονητής της ομάδας Γιώργος Γονιωτάκης, ο οποίος μίλησε στο basketblog για την υπόθεση ανόδου, για τη χθεσινή αναμέτρηση με το Αιγάλεω , αλλά και για την κατάσταση της ομάδας του.
Γ.Κουδουμάς-Γ.Γωνιωτάκης-Ν.Δελατόλας  
"Για να φτάσουμε στην άνοδο έχουμε ακόμα πολλά εμπόδια να προσπεράσουμε. Σίγουρα βρισκόμαστε σε πολύ καλή βαθμολογική θέση εν όψει της συνέχειας. Η συνέχεια όμως είναι πολύ δύσκολη. Αυτόν τον μήνα έχουμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με την Αναγέννηση και τη ΜΕΝΤ, τα οποία αν καταφέρουμε να τα πάρουμε θα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας" είπε για την υπόθεση ανόδου.

Όταν ρωτήθηκε για τη νίκη επί του Αιγάλεω, απάντησε: "Το παιχνίδι αυτό εξελίχθηκε πολύ πιο εύκολα απ ΄ ότι περιμέναμε. Τα πράγματα πήγανε ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Η καλή άμυνά μας βοήθησε από την αρχή, ώστε να ανοίξει η διαφορά. Αυτό ήταν και το "κλειδί" της αναμέτρησης".

Για την κατάσταση της ομάδας τόνισε: "Τα παιδιά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση τους. Ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.